writing-img

Nosečnost in krvodajalstvo

clock-img

17.12.2007, 15:30

clock-img

Anonimen

Kot kaže sem zanosila (rahla črtica), zamuja mi 2 dni. Problem pa je v tem da sem šla pred tremi tedni na krvodajalsko akcijo. Ali lahko otroku kaj škoduje, glede na to da so mi vzeli 4 dcl krvi?

clock-img

17.12.2007, 15:33

clock-img

Kate26

pencil-img

114

Ne, kri se ti je nadomestila že v prvem tednu, tako da nič ne skrbi, vse je O.K.
Drugače pa, čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image  Lepo user posted image  ti želim.

clock-img

17.12.2007, 15:39

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Če si zdrava, se ti kri obnovi v 2 dneh, se mi zdi. Tko da ni panike sploh.

Čestitke tudi od nas, pa lepo nosečnost in zdravega navihanč-ka/ko/ke. user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:16

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla pa sem bila 14 dni noseča (nisem vedla) pa na srečo ni bilo nič narobe.

clock-img

17.12.2007, 23:28

clock-img

polaris

pencil-img

887

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 23:42

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 08:23

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Čestitam.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.12.2007, 08:27

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image   kdo pa si? Mislim, komu čestitam? user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 09:09

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Dobro delo je nagrajeno. Čestitam in želim vse dobro v naprej. Zdaj see pa malo zadrži z krvodajalstvom,vsaj do konca nosečnosti.user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 10:23

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jaz tudi mislim, da ni nič narobe, saj je kasneje prišlo do O in si zanosila, čestitam!!!

clock-img

18.12.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

user posted image user posted image user posted image   kdo pa si? Mislim, komu čestitam? user posted image user posted image

Se bom razkrila, samo moram še mojemu povedat, ker nočem da je spet razočaran. On pa tudi RR spremlja. Bom počakala do 22.12 ko ima rojstni dan (če bom zdržala)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 13:27

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Lepšega darila mu ne bi mogla dat! Čestitke še enkrat obema,ter Vesele božično novo letne praznike!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 14:01

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Se bom razkrila, samo moram še mojemu povedat, ker nočem da je spet razočaran. On pa tudi RR spremlja. Bom počakala do 22.12 ko ima rojstni dan (če bom zdržala)user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da si se že razkrinkala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem