writing-img

Nosečnost in letalo

clock-img

06.01.2005, 20:23

clock-img

Katja_48

pencil-img

63

Pozdravljene.
Zanima me ena stvar. Morda je malo nerodna ampak vseeno. Ima morda katera izkušnje, da je potovala v času nosečnosti z letalom? Namreč nisem še dobila menze in če bi sedaj zanosila bi bila v 7 mesecu nosečnosti v času dopusta.Skrbi me samo za dojenčka in kako let prenašajo nosečnice.

LP Katja

clock-img

06.01.2005, 20:37

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Živjo Katja,
slišala sem, da ni dobro, kaj pa se lahko zgodi, pa ne vem... Žal

Punce, katera druga kaj več ve?

clock-img

06.01.2005, 20:40

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Hello!!!!!!

Dr.Pušenjak je enkart eni prav natop odgovarjal in je rekel,da ne priporoča,kajti lahko se zgodi marsikaj eni je celo let pospešil porod in je blo ojoj.Je eni tudi rekel,da če je tajko visoko že noseča da je lahko tako ali tako nevarno naj raje gre kam bližje predvsem na slovensko obalči in ne v tuju državo zaradi zavarovanj,porodnšnic,...Celo tudi zaradi jezika in sploh je nevarno če je kakšna rizična nosečnost na koncu psa se mu je zahvalila in je upoštevala njegov nasvet in bla hvaležna njemu za tak odgovor se pšravi odločitev je pa vsekakor v tvojih rokah.

LP in čao ter da je res,da si vesela srečka :nosecka: v 9nebesa in,da pod svcojim srcem res nosiš :duda: in,da ne boš dopbiva :hudicek::hudicek: in potem spet :((:((:((:(:(.

Leop večr še naprej!!!!!!!!!!!

clock-img

06.01.2005, 20:47

clock-img

rea

pencil-img

45

Evo, iz prve roke- sem bila stevardesa 5 let. Na naših tečajih ni bilo nikoli govora, da bi lahko sevanja na letalu, pritisk ali karkoli podobnega slabo vplivalo na nosečnice. Smo jiz zelo veliko prepeljali. Res pa je, da se let odsvetuje (seveda) vsem z rizično nosečnostjo in tistim, ki so že visoko noseče. Ker če se na 10.000 m kaj nepričakovanega zgodi, G. ni nikjer v bližini. Sem pa že slišala takšne lepe zgodbice, ko so se otročki v letalu rodili- in je bilo vse ok. A ste vedele, da ima dojenček lahko državljanstvo tiste države, nad katero je letalo v času rojstva?

Pozdrave vsem, Rea

clock-img

07.01.2005, 19:08

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

V materinski knjižici piše, da letalo nosečnici ne škoduje. Preverite tudi na forumu "Prvič noseča", tam smo pred kratkim že debatirale o tem, ampak jaz žal ne znam naredit linka.

Lep pozdrav,

Pupa25

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem