writing-img

Nosečnost in menstruacija

clock-img

25.10.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če je katera imela menstruacijo kljub temu, da je bila že noseča?

clock-img

25.10.2007, 11:21

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

moja sodelavka...en mesec nazaj je zvedla da je noseča na pregledu pri G...in včeraj je dopolnila 20. teden. pa pri prvemje tud tko blo...testi so bili pa negativni.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

25.10.2007, 11:30

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

ko sem šla na pregled sem bila prvi teden po menstruaciji in so mi rekli da sem tri mesece noseča. Naslednji mesec sem imela še malo. v petem pa nič več.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

25.10.2007, 11:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Naša družinska kolegica je imela 4 menstruacije..bolj šibke sicer. Pol je pa slučajno na pregledu izvedela da je noseča.  Testov ni delala nič, ker niti ni načrtovala nič.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.10.2007, 11:38

clock-img

talika81

pencil-img

2233

če je ženska noseča, baje nima menstruacije, ampak samo šibke krvavitve. ker je pač kri prisotna, vsaka misli, da je to pač M in da ni bilo uspeha.

Sem pa pri dr. Pušenjaku prebrala, da je možno, da ženska malo krvavi, čeprav je noseča - lahko tudi npr. dva meseca ali pa tudi tri.

ampak to naj ne bi bila menstruacija, ampak odziv na hormonsko spremembo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

25.10.2007, 11:45

clock-img

fragola

pencil-img

3082

baje da je možno vendar je šibkejša kot menstruacija!

clock-img

25.10.2007, 11:49

clock-img

Anonimen

moja sorodnica je ob izostali M naredila test, pa je bil ful močen plus, česar ni pričakovala!!

ko je šla k G, pa je zvedla da je v 12.tednu, pa je bila še bolj šokirana.

M ji je izostala šele 3. mesec.

clock-img

25.10.2007, 11:59

clock-img

Anonimen

ko je bila moja mama noseča z mano je to izvedela šele v 4. mesecu - do takrat ni vedela, da je noseča, pa sta se dalj časa trudila, da bi zanosila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem