writing-img

Nosečnost in morje

clock-img

30.05.2007, 10:50

clock-img

rojena pod srečno zv

pencil-img

28

ZAnima me ali je priporocljivo da se med nosečnostjo kopas v morju oz plavas. ko bom na morju bom noseca 4m in pol. 

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 30.5.2007 21:11:54 >

... PDP 12.11.2007 ...

clock-img

30.05.2007, 10:55

clock-img

Anonimen

uf po moje komot, če je vse drugo ok....sam izogibat se vročini tahudi pa bouser posted image men se tak lušta morja, sam v osmem mescu je pa res krizauser posted image pa še klima nama je crknla v avtu, je reku moj da ni šans, da me slučajno v kaki gužvi tam zagrabi kajuser posted image

clock-img

30.05.2007, 11:00

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Sestrična se je ne samo kopala, temveč skoraj intenzivno plavala le 3 dni pred porodom. Tako da tudi sama mislim, da ni panike...

clock-img

30.05.2007, 11:17

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

ne, kopanje v morju je priporočljivo! In pa tudi zelo paše, sploh proti koncu nosečnosti. Imaš občutek, da si lažji, ko plavašuser posted image , razbremeniš hrbtenico.
Paziti se je potrebno le sonca. jaz sem med nosečnostjo plavala kar s slamnikom na glavi.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

30.05.2007, 13:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Povsem tik pred rokom poroda ni priporočljivo plavati v morju, ker ne boš čutila, če ti voda odteče. To je edini zadržek, ki ga je meni posredovala G. Sicer pa je plavanje prej, če se dobro počutiš seveda, zelo priporočljivo. Jaz sem veliko preplavala.

clock-img

30.05.2007, 14:04

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz sem bila celo poletje med nosečnostjo na morju, veliko sem tudi plavala, počivala in se izogibala vročini. Pazi na to, da si boš preoblekla kopalke, ko boš prišla iz vode in da ti ne spodrsne, ker se nosečnicam malo spremeni občutek za ravnotežje.

Sicer pa, UŽIVAJ!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

30.05.2007, 14:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

ne, kopanje v morju je priporočljivo! In pa tudi zelo paše, sploh proti koncu nosečnosti. Imaš občutek, da si lažji, ko plavaš , razbremeniš hrbtenico.

Kar korajžno v morje boš videla da je fajnuser posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.05.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

Nič bat, kar pogumno na morje. Samo ti priporočam, da uporabljaš kopalne tampone, ker sem jaz, kljub zagotovilom, da je kopanje v morju ful priporočljivo in ni nevarno za vnetja, da se samo kopanje v bazenu ravno zaradi vnetij odsvetuje nosečkam, fasala tako hudo vnetje, da je blo joj! Tako da previdnost ni odveč. Sicer pa je plavanje zelo koristno, samo sicer se raje v senci zadržuj, saj trebuščka ni fajn preveč soncu izpostavljat.

clock-img

30.05.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Preiskusi tampone,mislim,da so od Sente,ki preprečujejo vnetja in vnos bakterij v nožnico.So zlo dragi,ampak res vredu!Drugač pa mislim,da ne bi smelo bt nič narobe...

Vse dobro ti želim!user posted image

clock-img

30.05.2007, 23:16

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Pravijo, da se je veliko bolje kopat v morju, kot na bazenu, je pa ena izmed najboljših telovadb ravno miganje v vodi... samo ne pretiravat, kolikor lahko, pa raje večkrat po malo ..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem