writing-img

Nosečnost in orgazem

clock-img

01.04.2009, 12:28

clock-img

Anonimen

Ali orgazem, ki ga doživiš oralno lahko kaj slabo vpliva na plod v začetku nosečnosti?

clock-img

01.04.2009, 12:30

clock-img

lidijajenko

pencil-img

140

zanimivo, nikjer nisem tega zasledila. Mislim da ne.

lp

Me pa zanima zakaj se vedno ko je kakšno takšno vprašanje skrijete in ste anonimni?user posted image

clock-img

01.04.2009, 12:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

Me pa zanima zakaj se vedno ko je kakšno takšno vprašanje skrijete in ste anonimni?user posted image

Ja, malo nerodno je res postavljat taka bolj, milo rečeno, ne preveč pametna vprašanja.

clock-img

01.04.2009, 12:55

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ja, malo nerodno je res postavljat taka bolj, milo rečeno, ne preveč pametna vprašanja.

user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 13:00

clock-img

Anonimen

Noo,sej ni tko trapasto vprašanje.
Pri orgazmu ti trebuh otrdi in pač se punce ustrašijo.Se mi pa zdi da je o tem članek v včerajšni Oni.

< Sporočilo je popravil mašolinka -- 1.4.2009 13:01:12 >

clock-img

01.04.2009, 13:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pri orgazmu ti trebuh otrdi in pač se punce ustrašijo.

Ja, in, če otrdi? A bo plod kar ven padel? user posted image   Zdravo pamet uporabljat, pa bo.

clock-img

01.04.2009, 13:04

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Ne ni nevarno saj se orgazem dogaja v naši glavi, vsaj tako pravi Dr. Pušenjak.

clock-img

01.04.2009, 13:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pri orgazmu ti trebuh otrdi in pač se punce ustrašijo.

Ja, in, če otrdi? A bo plod kar ven padel? user posted image   Zdravo pamet uporabljat, pa bo.

Ne vejo (vemo) vse vsegauser posted image

clock-img

01.04.2009, 14:05

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ma dajte no, kakšna nevarnost, samo se vi user posted image user posted image user posted image user posted image
Orgazem je zdravilo za vseuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

01.04.2009, 21:22

clock-img

grahek85

pencil-img

1399

IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Ne ni nevarno saj se orgazem dogaja v naši glavi, vsaj tako pravi Dr. Pušenjak.

No ja, jaz čutim še vse drugo, kar paše zraven, težko bi rekla, da ga doživim sam v glavi....user posted image user posted image  
Drugače pa ne bi vedela, kako je prav z orgazmom, vem pa, da ob zgodnjih krvavitvah, preteklem SS ipd. kaki ginekologi radi "predpišejo" abstinenco. Zdaj če je pa to zaradi orgazma, praznih zgodbic ali česa drugega, pa ne vem...

clock-img

02.04.2009, 13:42

clock-img

T1979

pencil-img

824

V prilogi Ona je ta teden članek Orgazem ne škodi, pa če katero zanima, si lahko prebere.

clock-img

02.04.2009, 21:45

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Zdravi nosečnosti ne, v moški spermi je pa oksitocin, hormon popadkov, tako da se spolne odnose zaradi fizičnih vzrokov pri rizičnih nosečnostih odsvetuje tudi zaradi tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem