cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosečnost in strah

clock-img

25.03.2009, 22:45

clock-img

Anonimen

Strah me je da bo z mojim otrokom kaj narobe. Sedaj me je zagrabila kar panika brez vzroka. Sem vam tudi to dogaja, da vas je strah, da bi bilo kaj narobe?user posted image

clock-img

25.03.2009, 22:56

clock-img

goričanka

pencil-img

27

Veš, ti strahovi so popolnoma normalni. So pa v intervalih. Odvisno v katerem tednu si.
Moje mnenje je da če se potrudiš misliti pozitivno, živiš zdravo bo vse ok.
Imaš kakšen razlog da si v strahu ali si samo malo depresivna?

clock-img

25.03.2009, 23:23

clock-img

Anonimen

Ne, razloga nimam prav nobenega, ker so sorodniki na obeh straneh zelo zdravi in dolgoživi in tudi ni nobenih posebnih bolezni. Samo panika kar tako. Še sama ne vem zakaj. Morda zato, da mi ni dolgčas user posted image .

clock-img

26.03.2009, 10:26

clock-img

Ylenia

pencil-img

163

ja ja js tut panicarim. pol pa se kaksno knjigo odprem al pa forum preberem, pa najdem se miljon razlogov da me skrbi. tako da se nc sekirat ce mas mocne obcutke. ampak kljub vsemu je tolko stvari na katere ne mores vplivat. najvec kar lahko nardis je pozitivno misljenje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem