IZVIRNO SPOROČILO: MiniMe85
Kaj ti tudi ne shajaš najbolje s svojo taščo?

Bi se lahko tako reklo.
Saj tudi moja mene ne sovraži in globoko v sebi verjamem, da je v redu človek, samo je pač tipična tašča/gospodinja in živi v nekem svojem svetu, jaz pa sem že dolgo časa samostojna (od 18 leta, ko sem šla študirat), tudi nisem bila ravno smrklja, ko sem prvič stopila v njihovo hišo (pri 25 letih) in sem pač določena mnenja in nazore že imela izdelana in že od nekdaj ne prenesem, če me hoče kdo komandirat. Tudi nisem od začetka bila tipično gospodinjski tip ženske, da bi samo na kuho in likanje mislila (to se je seveda malce spremenilo, ko sva se s fantom, zdaj možem, preselila skupaj), sem bila bolj tip ambiciozne ženske, ki je delala kariero in veliko potovala (do trenutka, ko sem zanosila

) - no, zaradi tega tudi nisva imele dosti kaj skupnega in zdaj smo pač v nekem stanju, ko mlatimo prazno slamo, ko se obiščemo ... pač tolk, da nekaj govorimo ... in ona pač poskuša z raznimi opazkami špikat in kao komandirat ampak jaz brusim nazaj ali pa ignoriram ... pa hvala bogu imam tudi jaz fajne starše, pa se njim potožim, ko je treba. Pač jo jezi, ker je nepomembna v našem življenju ... Tudi me nič ne pokliče ali obišče, čeprav sem že 6 mesecev v rizični nosečnosti... Kadar smo tam na kosilu, je sicer prijazna, ampak da bi se kaj zanimala za moje počutje, se ne. Po drugi strani pa skos govori, da bo kao ona pazila na bebico, vendar samo zato, da ji ne bi bilo treba več hodit v službo (ampak moj bibi bo šel v vrtec

). Zanm tudi jaz bit žleht