cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosecnica

clock-img

11.06.2007, 15:07

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

Danes sem se prijavila na tole stran in moram vsem povedati, da sem noseca, sicer ze v 15/16 tednu, ampak res zelim z vami deliti svoje veselje in sreco!!! user posted image Stara bom 29 let in to je moja prva nosecnost!

LP prav vsem!

D.

clock-img

11.06.2007, 15:14

clock-img

taja83

pencil-img

245

živjo!

Iskrene čestitke ob srečnem dogodku. želim ti veliko lepih trenutkov v tem prečudovitem času (seveda če ne štejem vseh začetnih slabosti).

pa seveda dobrodošla med nami. seveda pa se lahko pridružiš na temi čvekanje v pričakovanju svojim sonosečkam, da skupaj pokramljate. jaz sem namreč septemberka.

lep pozdrav

clock-img

11.06.2007, 15:16

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Dajica pozdravljena med nami user posted image user posted image user posted image .

Ker si noseča približno toliko kot jaz, se lahko priključiš k novembrkam na forumu Čvekanje v pričakovanju. Tam smo me in vsak dan klepetamo, se spodbujamo, tolažimo, veselimo, delimo nasvete....user posted image user posted image

LP

clock-img

11.06.2007, 15:32

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image Iskrene čestitkeuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

11.06.2007, 18:13

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

user posted image  Čestitam in tudi tebi lep pozdrav ! Uživajuser posted image  pa se še kaj oglasi!user posted image

clock-img

11.06.2007, 18:23

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 19:10

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

Najlepsa hvala vsem za cestitke! Tako lepo je videti, da je se kdo vesel zame! Res! Vsaka lepa beseda, misel ali vzpodbuda mi da novih moci, veselje in sreco, pa ceprav so od neznanca... Vse najlepse tudi ostalim bodocim mamicam in tistim, ki to ze ste!

lp, D.

clock-img

11.06.2007, 19:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Iskrene čestitke bodoči mamici in atiju user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo nosečnost!

clock-img

11.06.2007, 21:36

clock-img

draja

pencil-img

2272

Dajica iskrene čestitke. Čaka te čudovito obdobje nosečnosti in kot bi mignil boš imela v naročju čudovito dišečo štručko. Želim ti lepo nosečnost in zdravo dete.

clock-img

11.06.2007, 21:56

clock-img

Anonimen

Čestitke seveda in dobrodošla med nami nosečkami user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 22:06

clock-img

hruškica84

pencil-img

98

user posted image user posted image čestitam!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 22:09

clock-img

korajža

pencil-img

81

Lepo nosečnost in zdravega dojenčka,  user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 07:16

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . želim ti lepo, mirno user posted image , ter zdravega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem