writing-img

Nov podvig

clock-img

04.03.2005, 10:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

:bravo::bravo::bravo:Včeraj popoldne namreč s sinkom leživa na postelji, on me pa potem prime za bok, se postavi na noge in spusti roke. In tako je sam stal par sekund. Je bil tako navdušen, da je to kar ponavljal in ponavljal. Sem tudi jaz čisto navdušena, saj še nima niti 7 mesecev.:bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.03.2005, 10:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ti mater:ups:. Naš bi pa samo ležal, pa ima danes 7 mesecev. Še obrnit se mu ne ljubi, kaj šele, da bi vstal. OK, sedi kar vredu. Vsaj nekaj:).

Bravo Max:bravo::bravo::bravo:!

clock-img

04.03.2005, 10:31

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.03.2005, 10:35

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

04.03.2005, 10:46

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Cestitamo Max:bravo:.
Tudi mi cakamo kdaj bo to pogruntal, ceprav je trenutno cisto zadovoljen, da zna po vseh stirih bezat, ko ga lovis in raziskat celo stanovanje (najlepse pa je seveda tam, kamor mama ne dovoli).
:rozica:

clock-img

04.03.2005, 10:49

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Bravo Max...naša bi tut kar stala:zmeden::zmeden::zmeden:Ležala sploh ne, sedi pa že nekaj časa sama...Le obračat s eji ne da, še vedno jo jaz ponoči obračam na 3 ure:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

04.03.2005, 11:09

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Bravo Max!:bravo::bravo: Adam je tud star 7 mesecev, pa se mu sploh ne da stat. Ga postavim na noge, on pa po parih sekundah na rit:zmeden::zmeden: Ja-gravitacija dela svoje. Ima 11,5 kg. Da bi se sam vstal? Ni šans!:zmeden: Je pa res, da se zelo rad plazi po tleh - puza ko kak vojak - po celi dnevni sobi;) Obrača se brez problema, pa tud sedi - le hodit ne:zmeden2:

Kako so si tile naši škrati različni, ane?

clock-img

04.03.2005, 11:24

clock-img

Mateja17

pencil-img

121

Mi smo pa stari 9,5 mesecev. Se nam je pa danes oz. v zadnjih dveh dneh naredil tudi en strašanski premik.:bravo::bravo: Do sedaj je bila ful zadovoljna, če je lahko sedela in se igrala. Drugih potreb ni imela. V tem tednu pa igrače niso več zanimive, kar neki jamra zraven. :zmeden:Če jo pa postaviš na noge, se drži za kakšno omaro ali sedežno kakšne 2-3 minute. Se pa zaenkrat še ne kotali in ne plazi. Delamo sicer vaje za kotaljenje in moram reči, da jo to šele sedaj zabava..... Če jo pa držimo pod pazduhami pa veselo koraka. Mislim pa da tudi do plazenja ni več daleč....

Očitno je potreben premik v glavi, potem pa vse gre.... Ko bo čas za to bo očitno naredila vse, če jo bomo pa mi silili pa ne.....

lp,
Mateja:sloncek:

clock-img

06.03.2005, 20:49

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Uau! :bravo::bravo::bravo: Mi se pa zadnji teden primemo za ograjico na posteljici in vstanemo. In skačemo in bi to počeli cel dan. :bravo:

clock-img

06.03.2005, 20:54

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Cestitam...matr ste hitri povsod...Zara (10 mes) se sele kaksen teden postavlja na noge...

clock-img

06.03.2005, 20:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zara, sej sva že ugotovili, da sta najina otroka osnovni model (no, moj ma airbage v ličkih pa dva zoba, ampak za to sem doplačala):)-:)-:)-. Kolkor dnarja, tolko muzke:)-.

clock-img

06.03.2005, 21:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)-:)-:)- Jancika...airbagi rulajo!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem