cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nov pregled HCG PAPPA ????

clock-img

24.11.2005, 12:42

clock-img

Anonimen

Danes sem bila na pregledu nuhalne svetline. Vse v reduuser posted image user posted image user posted image . Na koncu pa me je poslala na odvzem krvi na list pa je napisala HCG PAPPA. Vprašala sem kaj je to za en pregled, saj ga v prvi user posted image nisem imela, pa mi je odgovorila, da je to nekaj novega oz.sedaj modernegauser posted image

Katera ve kaj je to???

LP

clock-img

24.11.2005, 13:29

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mislim, da gre tukaj za preiskave v sklopu dvojnega hormonskega testa (DHT), kjer določajao prosto frakcijo beta-hCG in "pregnancy associated plasma protein-A" (PAPP-A) kaj bolj natančnega ti pa ne vem povedati...s tema dvema preiskavama povečajo natančnost nuhalne svetline za določitev treh najpogostejših kromosomskih nepravilnosti (13, 18, 21).

Mogoče ve katera še kaj več in me bo popravila in dopolnila

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

26.11.2005, 10:35

clock-img

Anonimen

mml hvala! Jaz sem za to prvič slišala. Očitno bodo sedaj malo bolje skrbeli za user posted image , kar je pa tudi pohvalno. Si mi pa nanizala toliko podatkov, da bom lahko še sama malo pobrskala na internetu.

Hvala!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem