writing-img

Nov režim

clock-img

29.11.2004, 10:28

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Pozdravljene!

Jutri pričnemo v naši hiši z novim režimom. Marko bo dobil varuško ob torkih, sredah in četrtkih v času od 13. do 18. ure. Iskreno upam, da se bomo vsi skupaj ujeli in da nam bo lepo. Ob ponedeljkih in petkih pa bo še vedno šel k babici. Tako sva z možem sklenila kompromis glede varstva za čas do ponovnega odhoda v vrtec. (Saj se spopmnite, da jaz vneto zagovarjam vrtec, ne pa babi servisa:)-)

Prosim držite pesti, da bo nov režim v hiši uspel!

Jasna

clock-img

29.11.2004, 10:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

O seveda?:bravo: Kaj pa pospravljanje, a je že bolje?:)-

clock-img

29.11.2004, 10:33

clock-img

india

pencil-img

5342

Absolutno ti držim pesti< :bravo::bravo::bravo:

clock-img

29.11.2004, 10:43

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Malika danes lahko pride naše stanovanje pogledat magari predsednik države - bilo katere. Sva z možekom združila moči in ga spravila malo v red. Jaz sem celo dve okni pomila in oprala zavese:bravo:. Imela sem neverjetno energijo in voljo, potem pa je možek le videl, da bi bilo lepo, če priskoči na pomoč - je pobrisal tla in posesal balkon. Je že nekaj, kajne?

BTW - je bilo treba v akcijo, sem včeraj imela prvič taščo na kosilu!

Jasna

clock-img

29.11.2004, 11:03

clock-img

mammika

pencil-img

860

:bravo::bravo: za akcijo.Matej me je včer vprašal:"kaj zdej a si dobila napad pridnosti'" Tko da se moram še jaz malo pohvalit :)-:)-:)-
Za pupo pa upam da vam bo uspelo brez težav :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem