writing-img

Nov vrtec

clock-img

19.08.2010, 21:18

clock-img

Anonimen

Tamala gre oktobra v nov vrtec, ki se takrat odpre. To se pravi bo večina otrok šla prvič v vrtec in itak se bojo jokal. Zdej pa ne vem al naj raje počakam en teden pa jo potem dam ali kr takoj ko se odpre?
Se mi zdi, da ko se bojo drugi jokal se bo verjetno tud ona. Če pa počakam en teden pa se mogoče ne bojo več pa bo tako bolš za tamalouser posted image
Sej vem , da je odvisno od otroka pa vseen me zanima kolk kej jokajo otroci od 2 do 3 leta, ko grejo v vrtec?

Kakšne pa imate izkušnje, če so šli stari 11 mesecev?
Smo mel srečo pa smo dobili tud za tamalegauser posted image .
Me mal zanima kako mlajši to sprejemajo, da se mal pripravimo, ker jest ga verjetno ne bom mogla uvajat pa ga bo tašča.

clock-img

19.08.2010, 21:28

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Iz mojih izkušenj daj kasneje. SE bodo vzgojiteljici lahko posvetile. ne pa ko  ko se 2 morajo posvetit 5 ali večim otrokom

clock-img

19.08.2010, 22:53

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja, samo po enem tednu bo kakšen še vedno jokal....
Če jo maš možnost met dalj časa doma, jo pa mej. zakaj ne?

clock-img

20.08.2010, 09:14

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Kako to misliš bojo jokal.....kaj ne boste imeli nič uvajanja???????Takrat so prvič itak otroci in starši prvi dve urci skupaj .No vsaj pri nas je tako ,da so starši prvič skupaj z otrokom,potem pa vsak dan manj.Uvajanje traja en teden.

clock-img

20.08.2010, 09:30

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem tako naredila. Imela sem možnost, da ga imam doma še doma in sem ga dala dva tedna kasneje, 3 teden v septembru. Tudi vzgojiteljica je rekla, da se ji zdi čisto super, če se ne uvajajo vsi hkrati, ampak, da pridejo kakšni tudi malo kasneje. Takrat sva skupaj uvajali dve mamici, ostalo so bili že precej domači..

clock-img

20.08.2010, 13:16

clock-img

Anonimen

Uvajanje bo. Samo se spomnim lansko leto kako je bilo prvi teden, ko so vsi jokal. Ona je pa že zdej navajena pa mislim, da bi bilo tko lažje. No sej bom vidla, mal jo bom peljala pa bom vidla kako bo.
Doma je ne bom mogla imet, bi jo mela verjetno tašča.
Men se zdi, da bi bilo najbolše , če bi jo dala šele po enih 14ih dneh, samo to ni bo možno.

Kakšne mate pa kej izkušnje z uvajanjem 11-mesečnikov?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem