cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nova Info O Ginekologu Šučurju in njegovem okrevanju

clock-img

10.01.2008, 10:32

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Pozdravljene,

Danes se vam javljam še enkrat glede včerajšnje novice glede možganske kapi Dok. Veselina Šučurja. Baje da ni tako hudo, da operacija niti ni na koncu bila potrebna in  je sam rekel da bi rad obdržal svoje pacientke in da si bo prizadeval da se čimprej vrne na svoje delovno mesto. Tako da vse tiste ki je Dok. Šučur tudi vaš ginekolog ne bomo si rable iskat drugega ginekologa. Če ima katera termin oz pregled v tem času ko bo on na bolniški pa je urejena zamenjava.........

Če mene vprašate sem si  full oddahnila :)

LP

clock-img

10.01.2008, 11:11

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Hvala. To je pa lepo slišati. Upam, da bo res čimprej okreval. 

clock-img

21.01.2008, 08:32

clock-img

anejk

pencil-img

10

Slucajno ves kdo ga bo zamenjeval? Meni so rekli, da bo do nadaljnega dr. KOlarova delala namesto njega. K njej pa ne grem. Žal.

clock-img

21.01.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

Osebe ne poznam,vendar mu želim res popolno in hitro okrevanje in uspešno nadaljevanje svojega dela.user posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 10:42

clock-img

Marjana77

pencil-img

69

Sem zelo vesela te novice user posted image user posted image user posted image

Samo,če ga nadomešča Kolarjeva pa jaz tudi ne grem k njej.
 Poiščem koga drugega, ali pa k dežurnemu po napotnico in v bolnišnico na pregled.

clock-img

23.01.2008, 10:58

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

user posted image  To so dobre novice ki jih vsaj rad slišiuser posted image

clock-img

23.01.2008, 12:52

clock-img

anita4

pencil-img

253

user posted image user posted image user posted image zelo dobra novica , čeprav nisem njegova pacientka sem enihparkrat naletela na njega, saj zamenjuje mojega ginekologa v Rogaški Slatini in vem da je dr.Šučer zlo vredu.user posted image user posted image user posted image Zato mu želim čimprejšno okrevanje in da še kdaj pride vRogaško.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem