cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nova embalaža pleničk

clock-img

12.04.2008, 09:11

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

iz Mullerja,... meni se ful dopade nova embalaža in same pleničke (tisti trakec na prednji strani) - luštkano user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

12.04.2008, 09:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

JA, boljše souser posted image

clock-img

12.04.2008, 13:51

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

JA, boljše souser posted image

Ja res je. Super. In sploh je uredu, da cena ostaja ista.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

12.04.2008, 14:05

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

user posted image user posted image user posted image  Tanjše so in bolj mehke

clock-img

12.04.2008, 14:57

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Mi imamo pa na žalost že malo rdečo ritkouser posted image . Ni hudega, srčno upam, da pri tem tudi ostane. Muellerjeve so bile edine plenice, ki jih naša mala prenaša. Nabrž so imele manj gela notr, zato so bile debelejše od ostalih. Zdaj so pa veliko tanjše, kar nabrž pomeni več gela ... Še par dni počakam, da vidim, kako bo z ritko, če bo slabše, grem na lov za starimi plenicami. Sicer bo kmalu toplo in bomo najbrž posledično že brez plenic.user posted image

clock-img

12.04.2008, 16:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Mi imamo pa na žalost že malo rdečo ritkouser posted image . Ni hudega, srčno upam, da pri tem tudi ostane. Muellerjeve so bile edine plenice, ki jih naša mala prenaša. Nabrž so imele manj gela notr, zato so bile debelejše od ostalih. Zdaj so pa veliko tanjše, kar nabrž pomeni več gela ... Še par dni počakam, da vidim, kako bo z ritko, če bo slabše, grem na lov za starimi plenicami. Sicer bo kmalu toplo in bomo najbrž posledično že brez plenic.user posted image

enaka izkušnja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem