writing-img

Nova kolekcija Maxi-cosi

clock-img

03.08.2009, 13:46

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

A katera ve, kdaj pride ven nova kolekcija barv (leto 2010) za avtosedeže Maxi-cosi? V kratkem bomo morali iti v nabavo novega avtosedeža pa ne vem, ali se splača še počakati (trgovka v BC mi je rekla, da pridejo enkrat oktobra, novembra)?

clock-img

03.08.2009, 15:22

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Ne vem, odvisno kdaj imaš rok. Če ti barva tako veliko pomeni. Že zdaj ima maxi cosi celo paleto barv.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

03.08.2009, 22:12

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

To tudi mene zanima,ga imamo namen kupiti in čakamo na nove.Ne rečem,da trenutni modeli niso lepi,ampak mi veliko pomeni da kupim nekaj kar mi je res všeč.

clock-img

04.08.2009, 07:37

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Sej ene dve barvi sta mi res luštni, me pa firbec matra, kakšne bodo nove barve sedežev. Vem, kompliciram....user posted image

clock-img

12.10.2009, 11:27

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

nove barve lahko že vidiš v baby centrovih katalogih, sem jih videla in so resnično lepi. ampak 50€ dražji. se splača pa mc cabriofix naročit pri  recenku, kjer je ceneje cca 110€ (v BC je od 140-150€) lanska barva in prav tako easy base (dobiš za cca 220 € oboje). če bi bilo tudi kaj izboljšav iz varnostnega vidia bi se splačalo, če gre pa samo za barve je pa brezveze. tako da premislite...

clock-img

12.10.2009, 11:27

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

aha, pa še domov ti ga dostavijo brezplačno:) za lene sorte kot sem jaz:))))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem