writing-img

Nova marela Peg Perego SI

clock-img

16.06.2009, 10:01

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Zanima me kako ste zadovoljne uporabnice tega vozička? Zelo mi je všeč in verjetno se bo znašel med našimi nujnimi pripomočki. user posted image

http://www.pegperego.si/si/novo-sportni-vozicek-si-completo-corallo-stripes-i7472.shtml

clock-img

16.06.2009, 10:10

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

mi ga nimamo, vendar je ful lušten. 

clock-img

16.06.2009, 14:03

clock-img

jera3

pencil-img

67

Tudi mi ga nimamo, imamo Plikota, ampak mi je zelo všeč.

clock-img

17.06.2009, 15:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2009, 13:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moja prijateljica ga ima in je super zadovoljna. Zelo okreten predvsem pa ultra lahek!

clock-img

24.11.2009, 01:41

clock-img

De Facto

pencil-img

30

Pozdravcek,

tiste, ki ga imate, dajte porocat kako ste zadovoljne z Peg Prego Si. user posted image

Tako zelooo mi je vsec!!! user posted image

Teoretski ljubav lepo zvuci... malcice je drukcije u praksi...

clock-img

14.01.2010, 15:02

clock-img

Sončni nasmeh

pencil-img

8

Pozdravljene!

Se je mogoče že "našla" srečna uporabnica vozička peg perego si? Bi mi res prav prišel nasvet, kako se kaj vozi in kako se kaj obnesejo enojna štiri kolesa za razloko od štirih dvojnih, ki so klasika pri marelah!?

clock-img

18.01.2010, 13:50

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Imamo marelo Peg Perego Si, kupili smo jo predvsem zaradi vizualne všečnosti. Voziček je dobro vozen, vendar nič posebnega. Primerjave z drugimi marelami nimam, saj nisem uporabljala nobene druge. Je pa lepa. user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 00:58

clock-img

Sončni nasmeh

pencil-img

8

Hehe, lepa pa je res :)!

Ma ce ga imate, me pa res zanima, ali so zadnja kolesa naravnost ali stojijo malenkost postrani? Videla sem ga namrec v trgovini in so postraniuser posted image ? To se mi ravno ne dopadeuser posted image ! Mi je pa vsec, ker se podaljšajo roči, pa strehica gre dol, da ne rabis senčnika, lahek je, poleže se skoraj do dol,...!

Kako se pa vozi po različnih terenih - makedam, zemlja?

clock-img

23.01.2010, 13:42

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Ja, zadnja kolesa so res obrnjena nekoliko navznoter, vendar to nima negativnih posledic pri sami vožnji. user posted image
Voziček je zelo okreten, dobro vozljiv, ima kar nekaj plusov, ki si jih že sama naštela.

Je pa res, da je to le marela in se ne more primerjati z vozički, ki smo jih vozili pred tem eno leto, in imajo vso udobje. Mi smo pred tem imeli Peg Perego Skate in sem bila z njim zelo zadovoljna.

Po makadamu in kakšni utrjeni zemlji pa tudi ta vozi brez težav, samo trese ga malo bolj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem