writing-img

Nova med vami.

clock-img

28.04.2006, 13:58

clock-img

ferr

pencil-img

10

Lep pozdrav vsem skupaj, tudi jaz sem se vam pridružila.

S partnerjem delava na user posted image , že od septembra pa kar nič ne rata.
V avgustu sem prenehala z jemanjem kont.tabletk Cilest po 6-ih letih.
Sedaj pa imam čisto neredno user posted image , od 35-50 dni. Tako, da ne vem kdaj imam ovulacijo, pa tudi kdaj naj delam test za ugotavljanje nosečnosti. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 19.03.2006 in do danes še nisem dobila menstruacije? Kaj mi predlagate.

clock-img

28.04.2006, 14:17

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pozdravljena med nami ferr. Tukaj smo same take, ki se trudimo za  user posted image . Jaz npr. že od avgusta 2004. Sem bila sicer vmes noseča po 15 mesecih, pa je user posted image  žal imel kromosomsko napako, tako da sem 15.3. nosečnost morala prekiniti in sem zdaj spet na začetku. Tudi pri prvem otroku sva se trudila leto in pol. Enkrat nam bo že uspelo zagledati user posted image  in da bo vse OK.
LP

lana38

clock-img

28.04.2006, 14:23

clock-img

Kristina Filip

pencil-img

3

Dobrodošla ferr user posted image . Med nami boš našla veliko koristnih nasvetov. Tudi mi se trudimo za drugo user posted image  že leto in pol.
Hm, glede na to, da je od tvoje zadnje M kar že nekaj časa, mogoče obstaja možnost, da si user posted image . Si že naredila test?

clock-img

28.04.2006, 14:51

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Dobrodošla user posted image

clock-img

28.04.2006, 14:59

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Dobrodosla Ferr!!

Imas kaksne znake nosecnosti? Najbolje je da kar naredis test, pa bos videla, ce si noseca mislim, da ti bi moral ze pokazati.

Tudi sama sem jemala 5 let Cilest, sedaj mineva leto dni po prenehanju in M imam tudi jaz podobne tvojim, 34-50 dni, uf! user posted image

No, pa sporoci! LP

clock-img

28.04.2006, 16:01

clock-img

ferr

pencil-img

10

Hvala za dobrodošlico!
Cicicinella - mogoče bom jutri zjutraj naredila test. Drugače pa se počutim čisto normalno.
V naslednem ciklusu pa mislim pričeti z ovulacijskim testom. Čeprav mi moj dragi pravi da greva na pregled pa bova videla kaj in kako. No jaz pa mislim, da bi še počakala čez poletje, ko bova veliko na morju in sva bolj sproščena. Imava zelo stresno, odgovorno delo.

clock-img

28.04.2006, 17:31

clock-img

inja2

pencil-img

600

Dobrodošla med nami ferr user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem v avgustu nehala jesti tabletke in od takrat delava na user posted image . Moje M pa so na 35-50 dni.
upam da nam kmalu vsem rata.....

lp, m user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2006, 17:41

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image dobrodošla

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

28.04.2006, 17:50

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Naredi test. Držim pesti za user posted image user posted image  in čakam na novičko.user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

29.04.2006, 08:39

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Dobrodošla med nami.. user posted image .

Tudi jaz sem jemala Cilest 6 let. Preden sem jih nehala jemati - takrat še nisva imela v planu naraščaja - so me pestila razna vprašanja alije to pametno ali ne. Ene G so priporočale vmesne pavze, druge spet ne ( lahko jih ješ 10let, potem pa ali se odločiš za otroka ali pa res narediš malo pavze ). No, moji cikli so po tem ko sem nehala bili dokaj redni 26-35 dni. Poznam pa punco, ki M ni dobila 9 mesecev!!! user posted image  - zaspani jajčniki.. Mislim, da v tvojem primeru ni panike, bi se pa js na tvojem mestu vseeno posvetovala s svojo G, glede na to da je razmak med ciklli kar velik ter glede na to, da si želita naraščaja. Poskusi tudi z merjenjem bt, da boš videla ali ovulacija nastopi v vsakem cilku ali ne.

Vsekakor ti želim, da čimprej ugledaš magični +
lp

clock-img

30.04.2006, 10:47

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Dobrodošla Ferr!

Sama sem v podobni situaciji kot ti. Tabletke sem jemala nekaj let in prenehala 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo, kar bo zdaj že pred enim letom. M se mi še sedaj ni uredila in po znakih sodeč (izcedek, občutki) nisem imela ovulacij nekaj časa. Ko sem pričela z jemanjem tabletk, mi jih je ginekologinja svetovala, po tem pa se ji je zdelo logično, da so neredni in zmešani ciklusi del samourejanja mojega telesa po tabletkih. Tudi na forumu sem zasledila, da punce pogosto tarnajo o zmešnjavah po tabletkah. Sama bom v bodoče razmislila o uporabi, saj čeprav so lahek način kontracepcije, pa imajo več posledic za moje telo, kot sem si predstavljala.

Sicer naj bi bilo eno leto dela na prvem user posted image  še popolnoma znotraj statističnih mer, je pa težko zdržati negotovosti in napetost - to vem, ker sama iz meseca v mesec upam in user posted image . Držim pesti za user posted image !

clock-img

30.04.2006, 14:17

clock-img

Tjušika

pencil-img

22

Pozdravljena ferr, tudi jaz sem se pred kratkim "priklopila"user posted image   Si že poskusila z ovulacijskimi testi?
Ali pa z merjenjem BT? Sicer pa mislim, da je tvoja situacija dokaj normalna,tvoji jajčniki so se  polenili v 6 letih zimskega spanjauser posted image in morda rabijo malo več časa za popoln zagon.

Želim ti, da čimprej zagledašuser posted image user posted image !

Lp

clock-img

30.04.2006, 18:55

clock-img

ferr

pencil-img

10

ojla !
Jaz sem pa kar zdajle nardila test in je pokazal user posted image . Sem zelo zelo vesela. Upam da je prav pokazalo.
Samo to sem vam prišla sporočiti. Lep pozdrav vsem skupaj.

clock-img

30.04.2006, 19:04

clock-img

tajana

pencil-img

45

Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2006, 22:37

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2006, 00:42

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Bravo, ferr! Čestitam! user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2006, 09:31

clock-img

Tjušika

pencil-img

22

juuuuuuhej!!user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim pa enega zdravegauser posted image čez 9 mesecev!!

clock-img

01.05.2006, 23:33

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!! Prijetnih user posted image .

clock-img

02.05.2006, 11:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image Čestitam! No, pa se je vse lepo izteklo.
Pa lepo user posted image  tii želim!user posted image

clock-img

02.05.2006, 11:36

clock-img

inja2

pencil-img

600

čestitke in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2006, 12:35

clock-img

tajči84_

pencil-img

165

user posted image user posted image user posted image čestitke pa lepo user posted image ti želim...

user posted image  za nas, ki pa se še nič ne prime držim pesti...da se čimprej user posted image

clock-img

02.05.2006, 17:50

clock-img

iwa

pencil-img

824

Dobodošla in čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

03.05.2006, 13:32

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM!!!

clock-img

03.05.2006, 14:14

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Dobrodošla med nami in pa seveda čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem