cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nova zaposlitev - krajši delovni čas

clock-img

02.04.2009, 09:49

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Pozdravljeni!

Včeraj sem bila na razgovoru za prodajalko in smo se zmenili,da začnem delat v ponedeljek.
Delala bom v mueller-ju.

Imava 15 mesecev staro hčerkico.
Zanima me predvsem ali naj poslovodji omenim, da bi delala 4-urni delavnik ali naj še malo počakam?Kaj bi mi svetovale?
Ali je res,da lahko zdaj delaš do 6 leta skrajšan delovni čas?
A delodajalec sam določa,da delaš ene sobote cel dan oz. ali mamice lahko delajo cele dneve ali jim to ne pripada? Upam,da ste me razumele.user posted image

clock-img

02.04.2009, 10:12

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Škoda, da to nisi kar takoj povedala, saj verjetno računajo na osem ur, razen če so meli potrebe samo za štiri.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

02.04.2009, 10:17

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Aja,pozabila povedat,da delajo tam po 6ur in če delaš tist teden popoldne,delaš sobote cel dan.user posted image

clock-img

02.04.2009, 15:16

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

Mislim, da bi bilo fajn, da bi povedala.
Drugače pa si lahko skrajši delovnik do 6 leta otroka, če imaš dva otroka. Če imaš pa enaga pa 3 leta.

Mesečnica

clock-img

02.04.2009, 16:01

clock-img

karmy85

pencil-img

339

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Mislim, da bi bilo fajn, da bi povedala.
Drugače pa si lahko skrajši delovnik do 6 leta otroka, če imaš dva otroka. Če imaš pa enaga pa 3 leta.

Aha,točno.user posted image  Trenutno imamo samo enega.

Bom še premislila,če se mi splača delat za 4 ure,ker potem je bolje,da sem doma,ker ne bom imela toliko plače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem