cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nove pamperske

clock-img

22.03.2005, 07:36

clock-img

Maš

pencil-img

154

Ali se mi samo zdi ali so nove pamperske (active baby) precej slabše od starih? Jih uporabljamo samo ponoči, ker so edino te zdržale, zdaj, v novih, je pa punca spet vedno premočena. Je še kdo opazil kaj takega?
Lp!

clock-img

22.03.2005, 08:08

clock-img

KatjaK

pencil-img

34

Jaz se popolnoma strinjam s tabo. Te pamperske so pa cist shit. Moj pikec zadnje noci kar veliko popije, zato je vsako noc popolnoma premocen, sploh ne vpijajo. Pa se velikokrat se zgodi, ce lezi na hrbtu pa lula je takoj moker, plenicka pa suha, ker ne vpija tam, kjer bi morala sploh pri fantkih.
Treba bo najt druge, to ni nič.
Lp Katja:sloncek:

clock-img

22.03.2005, 08:13

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz sem na splošno ugotovila še nekaj: vedno se dobi pri vsaki številki samo mini velikost, nisem še odkrila trgovine, kjer bi dejansko lahko izbiral ne samo med številkami, ampak tudi velikostmi znotraj ene številke.

A ma katera drugačne izkušnje v Ljubljani?

clock-img

22.03.2005, 08:17

clock-img

Anonimen

Res je nove so zanič.
Prej ni bil nikoli moker čez pri novoh pa ja.

clock-img

22.03.2005, 08:19

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Mi smo vedno uporabljali Pampers total care pa niso nikoli premočile in zdržale so celo noč 12ur, ker ga ponoči ne previjam. Zdej pa sem probala te Pamperske Active pa so katastrofa! Vedno je ves polulan in tud kakanja ne zdržijo. Zato pa so tud naredili uno akcijo zbiranja točk za te plenice, ker so res zanič. No skratka probat smo mogli, da smo vidli kakšne so boljši. So pa povsod po trgovinah zdej samo te Pamperske Active. Upam, da bomo še našli stare dobre Total care.:)-

:sloncek::sloncek:

clock-img

22.03.2005, 08:20

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz sem jih kupila zdaj v Intersparu, pa sem zadovoljna, ko sem jih pa kupila v DMu,pa so se mečkale, grude so nastajale:zmeden::zmeden::zmeden:.
Kadar jih pa kupim v Avstriji pa so OK.:rozica:

clock-img

22.03.2005, 09:11

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

jaz jih pa sploh nisem kupovala, ker se mi zdi brez veze kupovat samo zato ker je novo in je zato "uau"...svojemu sinčku kupujem Hugies ali pa Lumpi odvisno od zaloge v trgovini...pa so še najboljše od vseh ostalih...nihče ni rekel da so najboljše nasploh...moj sonček jih ima rad pa tudi kvaliteta je na nivoju...pa nič ne prepuščajo...
lep pozdrav, nadi:rozica:

clock-img

22.03.2005, 09:15

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Tinna, tudi jaz uporabljam total care, pa so mi v dm rekli, da jih ne delajo baje več. Da so te nove nadomestile total care.:zmeden:

Z novimi pa nisem nič kaj preveč zadovoljna.

lp:)

clock-img

22.03.2005, 09:31

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ravno zarad tega mi uporabljamo Pampers Fit Aktiv. Pa še smrdijo ne tako kot te polske:(

clock-img

22.03.2005, 09:49

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tele active baby meni tut niso všeč... pa kar ene prah ali nekaj ven leti... Tiste total care so mi ble zakon!

clock-img

22.03.2005, 10:12

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Urška* a res, da ne bojo več imeli Total care?:((:((
Bi blo treba kakšno peticijo naredit a!:)-:)-
Joj sploh ne vem kaj bomo pa zdej kupovali. No ena mamica mi je priporočala naj uporabljam Pampers sensitive, ki pa se dobijo samo v DM-ju. Mi pa na našem koncu nimamo nobenega DM-ja. :((:(( Bo treba it enkrat na mesec pa v Ljubljano po plenice.:bravo::bravo: Vse za naše sončke! 9nebesa

:sloncek::sloncek:

clock-img

22.03.2005, 10:33

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Tinna, tak je meni rekla prdajalka, jaz pa sem jo samo debelo gledala. Sem prvič čula za to.

Ja, peticijo, ja.:)-:)-:)-

lp:)

clock-img

22.03.2005, 11:10

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Pri nas je isto. Niti najmanj nismo zadovoljni z njimi :( Smo prešli na Mullerjeve Baby dream in zaenkrat so super. Za ponoči imamo Fixis.

Lp

clock-img

22.03.2005, 16:06

clock-img

SAŠA

pencil-img

12

Zeloooooooooooo slabe so.
jaz bom šla na P&G stran na njihov forum in vprašala,kako pa kaj je z njihovimi plenicami.Niso tako poceni,da bi jih kar tako v smeti dajala na eno uro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem