writing-img

Novembrke 2005 - 6.del

clock-img

19.05.2011, 08:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Evo....končno odpiramo six pack user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Link od prejšnjega dela, kjer so linki za nazaj...(včasih jih pa res gremo še prebrat user posted image )

Novembrke 2005 - 5.del

Prejšnjih 200 strani smo čvekale od 1. 10 2009, se pravi leto in pol user posted image ....glede na to, da bomo imele zdaj že PRVOŠOLČKE user posted image  (babe kdaj je to minilo???) sklepam, da bo teh 200 še letos načičkanih user posted image

Lep dan vam želim, lepih 200 strani...naj bo tu gor napisanega čimveč lepega, dobrega, saj bo to pomenilo, da so taki tudi naši vsakdani. user posted image

clock-img

19.05.2011, 09:16

clock-img

ada2

pencil-img

7402

glede na to, kakega kozla sem na koncu prejšnjega dela ustrlila se bom v bodoče vzdržala raznih komentarjevuser posted image user posted image user posted image

drugače pauser posted image user posted image .... 6 del imamo.... jeeee klepetuljeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.05.2011, 09:22

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Sem ravno včeraj gledala, da smo "najstarejše" gor. user posted image . Lahko se pa zmenimo, da do septembra naklamfamo 200 strani, da odpremo potem gor kako gredo novembrčki v šolo. user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

19.05.2011, 09:29

clock-img

ada2

pencil-img

7402

paštetka ti bi pa se lahko do mene pripeljala na kavouser posted image  če ne danes pa jutri... saj tak nimaš dopoldne kaj za delat, ne?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.05.2011, 10:23

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

paštetka ti bi pa se lahko do mene pripeljala na kavouser posted image  če ne danes pa jutri... saj tak nimaš dopoldne kaj za delat, ne?user posted image

Ada z veseljem kateri drugi dan. Danes rešujem stare zadeve glede ene inšpekcije, jutri pa delam moj tiramisu ker gremo na en obisk jutri popoldne. Drugače pa delam zdaj z mojim možem. Sicer 2 uri na dan... user posted image

clock-img

19.05.2011, 11:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada z veseljem kateri drugi dan. Danes rešujem stare zadeve glede ene inšpekcije, jutri pa delam moj tiramisu ker gremo na en obisk jutri popoldne. Drugače pa delam zdaj z mojim možem. Sicer 2 uri na dan... user posted image

lahko pa vstaneš bolj zgodaj, narediš 2 tiramisuja, prineseš enega meni, spijeva kavo, počvekava, ti vzame uro pa pol z vožnjo vreduser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.05.2011, 14:46

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Dan

jao vam ... te spooky varianete so hude, mi grejo kr dlake pokonci. Ravno včeraj smo se poslovil od enega prijatelja, ki je tragično preminil user posted image user posted image

clock-img

19.05.2011, 14:57

clock-img

kvaka

pencil-img

385

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V ponedeljek je imel mini cepljenje, včeraj sem imela jaz ginekologa, danes ima petardito sistematiko...cel teden že hodim okrog ZD ...pa še kar ne neha se...drug teden ima namreč petardito zobozdravnika, še naslednji pa posvetovalnico v preventivnem kabinetu.... ampak OK, dokler tam ne hodimo zaradi bolezni, bom čisto zadovoljna... ...šta se mora, mora se

Še dobro, da je svakinja že na dopustu pred porodniško, da mi lahko minija popazi, da ga ne rabim s seboj vlačit

Pri nas je tudi pestro ja:
Imamo pa jutri posvetovalnico in sabo moramo prinest zobne krtačke, potem se moram oglasit še pri zobarju, da nam napiše mnenje oz. se dogovorit kdaj pridemo na vrsto, čeprav smo naročeni 8.6. user posted image . Imamo pa sitematiko v torek in sem user posted image povedala, da si vzame čas, ker jaz ne mislim sama po ZD z dvema letat, pa še cepljena bosta in verjetnost, da mi A kam pobegne toliko večja user posted image

Pa z L bi morala včeraj it k logopedu, samo sem ga prestavila za junij. Pa še kaj se bo našlo user posted image Še dobro, da sem doma, ker drugače bi pol dopusta morala pokoristiti samo za preglede in kontrole.

Kar se pa svakinj tiče, ne bom preveč kometriala. Sem danes čist negativno nastrojena proti njima user posted image . No, ena se mi je opravičila oz. popravila svoj odgovor, tak da mi je lažje user posted image . Čakam še da drugo, sam dvomim, da bo kaj bolje oz. ne vem, če se zaveda kakšne kozle strelja. Ah ta naša mladina user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 19.5.2011 15:02:27 >

clock-img

19.05.2011, 15:44

clock-img

kvaka

pencil-img

385

Drugače pa jst danes pečem piškote, pa še eno testo imam pripravljeno v hladilniku in čaka na peko. Pa za v nedeljo moram naredit eno tortico za prvo obhajanca. Sem do 28-ega zaposlena s peko, tako da se lahko katera ustavi in pride na kavico user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 19.5.2011 15:46:32 >

clock-img

19.05.2011, 16:37

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Drugače pa jst danes pečem piškote, pa še eno testo imam pripravljeno v hladilniku in čaka na peko. Pa za v nedeljo moram naredit eno tortico za prvo obhajanca. Sem do 28-ega zaposlena s peko, tako da se lahko katera ustavi in pride na kavico user posted image

ah, da si mi bliže tudi ti....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

19.05.2011, 19:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image six pack... ...moja lajtnga tud ne potegne...  ampak OK, imam srečo, da nisem prva naletela na tisti post user posted image

Urša tvoji otroci so kot fotomodeli  eden lepši od drugega.... sploh jaka se na tej sliki ne morem nagledati....

jap, podpis user posted image user posted image user posted image

user posted image je pa spet z longeto in na berglah user posted image user posted image user posted image Zjutraj vstane iz postelje, ga je samo zapeklo.... ....je šel lahko samo na urgenco, kjer so ugotovili ponovno natrganje Ahilove tetive user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

19.05.2011, 21:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Evo, babe, pridem na javljanje. In veste kaj - danes je nehalo piskat user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da si zdaj hišnik ne misli, da sem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Vsak dan sem več folka gnjavila, danes pa pride hišnik v stanovanje in NE PISKA VEČ. user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

19.05.2011, 21:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, babe, pridem na javljanje. In veste kaj - danes je nehalo piskat user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da si zdaj hišnik ne misli, da sem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Vsak dan sem več folka gnjavila, danes pa pride hišnik v stanovanje in NE PISKA VEČ. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Pri nas je bilo enako user posted image user posted image

Poyem pa jovo na novo.user posted image

clock-img

19.05.2011, 21:27

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pri nas je bilo enako user posted image user posted image

Poyem pa jovo na novo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj vsaj vem, da moram takoj vse sosede zaktivirat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

20.05.2011, 07:38

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Joj Bubi sem se nasmejala ob tem s hišnikom user posted image ...kaj češ, majster za vse je, tud če samo tebi piska user posted image user posted image

clock-img

20.05.2011, 07:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Drugače pa delam zdaj z mojim možem. Sicer 2 uri na dan... user posted image

lepo in spodobi se user posted image user posted image user posted image user posted image saj si podpisala

clock-img

20.05.2011, 09:07

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro. user posted image

clock-img

20.05.2011, 09:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ziher je kakšen fajn hišnik user posted image ....ti ne zamerim, če ti bo večkrat piskalo user posted image

clock-img

20.05.2011, 09:09

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Sem ravno včeraj gledala, da smo "najstarejše" gor. user posted image . Lahko se pa zmenimo, da do septembra naklamfamo 200 strani, da odpremo potem gor kako gredo novembrčki v šolo. user posted image user posted image

Lahko! Saj to sta samo 2 strani na dan. Malo že zaostajamo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

20.05.2011, 09:10

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2011, 09:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V ponedeljek je imel mini cepljenje, včeraj sem imela jaz ginekologa, danes ima petardito sistematiko...cel teden že hodim okrog ZD ...pa še kar ne neha se...drug teden ima namreč petardito zobozdravnika, še naslednji pa posvetovalnico v preventivnem kabinetu.... ampak OK, dokler tam ne hodimo zaradi bolezni, bom čisto zadovoljna... ...šta se mora, mora se

Še dobro, da je svakinja že na dopustu pred porodniško, da mi lahko minija popazi, da ga ne rabim s seboj vlačit

Pri nas je tudi pestro ja:
Imamo pa jutri posvetovalnico in sabo moramo prinest zobne krtačke, potem se moram oglasit še pri zobarju, da nam napiše mnenje oz. se dogovorit kdaj pridemo na vrsto, čeprav smo naročeni 8.6. user posted image . Imamo pa sitematiko v torek in sem user posted image povedala, da si vzame čas, ker jaz ne mislim sama po ZD z dvema letat, pa še cepljena bosta in verjetnost, da mi A kam pobegne toliko večja user posted image

Pa z L bi morala včeraj it k logopedu, samo sem ga prestavila za junij. Pa še kaj se bo našlo user posted image Še dobro, da sem doma, ker drugače bi pol dopusta morala pokoristiti samo za preglede in kontrole.

Kar se pa svakinj tiče, ne bom preveč kometriala. Sem danes čist negativno nastrojena proti njima user posted image . No, ena se mi je opravičila oz. popravila svoj odgovor, tak da mi je lažje user posted image . Čakam še da drugo, sam dvomim, da bo kaj bolje oz. ne vem, če se zaveda kakšne kozle strelja. Ah ta naša mladina user posted image user posted image

Kar vzemi ga s sabo, ja...ga boš ziher rabila. user posted image  Petardito je po cepjenju jokal...

clock-img

20.05.2011, 09:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dan

jao vam ... te spooky varianete so hude, mi grejo kr dlake pokonci. Ravno včeraj smo se poslovil od enega prijatelja, ki je tragično preminil user posted image user posted image

Sem slišala ja, nisem pa vedela, da ste bili prijatelji...moje sožalje user posted image

clock-img

20.05.2011, 09:15

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Nina, sranje tole s tvojim dragim. user posted image user posted image user posted image  Ko se enkrat začne...user posted image  Bo potrebna operacija?

clock-img

20.05.2011, 09:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

evo...šibam skuhat kavico, da še malo poklepetava s svakinjo na terasi, potem pa odrinemo na morje....in ja, zelo sem vesela, da se s svakinjo razumeva...si sploh ne predstavljam, da se ne bi user posted image

clock-img

20.05.2011, 09:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Hvala za komplimente! user posted image user posted image user posted image  Špeh raaaaaasteeeee! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem