cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novembrke 2011- kje ste?

clock-img

24.02.2011, 21:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem te dni videla plusek. Je še katera kje? Kako se počutite?

clock-img

25.02.2011, 05:35

clock-img

3masha

pencil-img

90

Jaz bi danes morala dobiti M, pa je ni. Imam pa iste znake kot pri prvi nosečnosti (čeprav nismo uspeli je speljati do konca na žalost), tako da...bomo videli. Test delam v ponedeljek. Težka bo zdržatuser posted image

clock-img

25.02.2011, 07:04

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Tudi jaz se bom pridružila Novembrkam 2011 user posted image Najverjetnje.. Datum si še moram določit.. Anonimna.. Potem pa ustanovi skupino Novembrke 2011, ker si že zaglčdala čisto pravi plusek.. user posted image

clock-img

25.02.2011, 09:15

clock-img

3masha

pencil-img

90

naredila test, pozitiven...predviden PDP 5.11...user posted image

clock-img

25.02.2011, 09:37

clock-img

lollypop

pencil-img

236

še ena... vsaj mislim da bom novembrka user posted image  ker naj bi imela PDP 01.11.2001 user posted image  bom videla, kaj bodo rekli na prvem pregledu, čeprav glede na to, da  je naš prvi user posted image  zamujal en teden, potem se vpišem kar med novembrke user posted image

upam, da nas bo kmalu čimveč, pa da bomo dobro čvekale celo user posted image  

Carpe diem

clock-img

25.02.2011, 10:34

clock-img

cassy

pencil-img

75

hja, dober dan tudi iz moje strani....

16.2. mi je zaostala user posted image  19. smo delali test in je bil pozitiven.....danes pa sem bila pri ginekologinji,ki je nosečnost potrdila in naredila slikco....sicer se v bistvu še nič ne vidi, le ena prazna luknjica.... upam, da se bom tudi jaz lahko veselila skupaj vami do predvidoma 1. novembra.... user posted image

clock-img

25.02.2011, 13:14

clock-img

Itkica

pencil-img

56

Živijo!

Jaz sem tudi novembrka, PDP je verjetno 2.11.2011. Doma pa imamo že 17 mesečno deklico. Zelo sem vesela...! Kako ste kaj, nosečke?

clock-img

25.02.2011, 14:42

clock-img

3masha

pencil-img

90

a gremo odpret temo "November 2011" tako kot se spodobiuser posted image  user posted image ? Pa tam potem čvek, pa seznamček itd.user posted image

clock-img

25.02.2011, 15:22

clock-img

Itkica

pencil-img

56

Ja, se strinjam! Katera zna to naredit?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem