writing-img

Novi Quinny Zapp Xtra

clock-img

28.10.2010, 12:07

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Ste že videle novega Zappa? Njegova največja pomankljivost je odpravljena - ima namreč nastavljiv nagib naslonjala (čeprav po sliki sodeč gre za nagib celotnega sedeža in ne samo hrbtnega dela-podobno kot pri Buzz-u).

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=221170

clock-img

28.10.2010, 18:18

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Zakon!!user posted image  

clock-img

28.10.2010, 19:12

clock-img

Lunka

pencil-img

84

O kako je lep, me že ma, da ga kupim za našo 8 mesečnico.

clock-img

28.10.2010, 21:05

clock-img

škratek

pencil-img

135

clock-img

29.10.2010, 10:13

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Videla sem ga, pred nekaj dnevi na internetu, potem pa tudi v živo v Baby centru.user posted image Navdušena!! user posted image
Sem pri ta velikem fantu imela Zappa, ki mi je bil najboljši marela voziček vseh časov, potem pa sem ga s težkim srcem prodala, ker je mali velikokrat zaspal, pa naslon ni šel v bolj ležeč položaj... Potem sem kupila TFK Buggsterja, ki je sicer super voziček (je bil pa mali takrat že dve leti star, tako da smo ga uporabili le nekajkrat...user posted image ), je ppa manj vodljiv kot Zapp in seveda se zloži na večje..
Tako da bom Buggsterja prodala in si spomladi omislila Zappa xtra.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

29.10.2010, 12:35

clock-img

flik

pencil-img

140

Superuser posted image user posted image user posted image .

Mi imamo sicer 'starega' in ne bomo menjal, ampak vseen fajn info.

clock-img

29.10.2010, 20:42

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Super ja, da so le odpravili edino pomanjkljivost, ki me je motila na Zappu vozičku...samo cena je pa tutuser posted image  
Zdej bom pa, ko bo čas si šla ogledat Moona in Zappa Xtra, za lažjo odločitev.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

31.10.2010, 16:12

clock-img

Anonimen

Sem ga včeraj opazila, čisto ponesrečei v BC-ju. Res je lepo vodljiv, ampak cena pa ajoj ( quinny ) :):)

clock-img

01.11.2010, 22:16

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Fleten res, minus je samo cena user posted image   Dadi jaz imam Moona pa sem zelo zadovoljna. Pa še precej cenejši je. Je pa res, da se ne zloži tako na mini kot Zapp.

A se ta novi Zapp zloži na tako velikost kot stari?

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

02.11.2010, 09:35

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Ančka, podvozje se zloži na isto velikost, sedišče pa je treba pred zlaganjem sneti, ker se ne zloži, se le položi čez zloženo podvozje in je vse skupaj še vseeno majhen paket.user posted image

clock-img

02.11.2010, 20:55

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja Mayci to sem si tudi jaz ogledala na filmčku, kako je s tem sedežem...Bo pa treba res za foro pogledat kot sem že rekla oba...Moona in Xtra, pa mal zmerituser posted image .

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

11.11.2010, 12:09

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

kolk pa je cena?

clock-img

11.11.2010, 20:12

clock-img

mayci

pencil-img

2322

pikapolona 240 eur...user posted image

clock-img

11.11.2010, 20:25

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

pikapolona 240 eur...user posted image

drago ja...predrago....škoda ker ne bom dočakala rabljenihuser posted image

clock-img

16.11.2010, 07:04

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Hej, koliko je pa poštnina preko baby markta, če naročim?
Hvala

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

07.03.2011, 23:18

clock-img

pikapoka01

pencil-img

41

^^ je že kdo ugotovil, tudi mene zanima!

clock-img

08.03.2011, 08:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sem pred kakim mesecem iskala marelo in se navdušila nad novim zappom, šla pogledat v živo in se že odločila, da ga kupimo, kljub temu, da mi je ena kolegica rekla, da ni stabilen pri prehodu čez pločnike, če je otrok večji ali težji. Pa smo vseeno šli z možem in otrokom skupaj v baby center, je mali splezal not, jaz se obrnem za sekundo k prodajalki in se mi je mali zvrnil skupaj z vozičkom sredi trgovine, na ravni podlagi. Prodajalka ni mogla verjet, mene pa tudi več ne bo noben prepričal v tale voziček. Ok ne rečem za dojenčke in 1 letnike, ampak za 1.5-3 letnike ter za aktivne otroke pa to ni.

Druga pomankljivost, ki pa sem jo bila pripravljena požret pa je, da je strehica zašita na ogrodje, pri starem si jo lahko dvignil, da je otroku fajn skoz pihljalo v vročih dneh in je bil lepo zračen, tu pa je zaprto in v vročih dneh je otrok iz 3 strani zadekan.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.3.2011 8:46:37 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem