writing-img

Novi puder Vichy

clock-img

10.02.2008, 18:48

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla,

mene pa zanima, če je katera že preizkusila ta novi puder Vichy, ki naj bi skril rdečico? Jaz sem ga zasledila samo na reklami in me sedaj res zanima , če je res tak učinek, ker imam jaz isto rdečkast obraz?

Hvala in lep večer, lp

clock-img

10.02.2008, 21:01

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sicer tega pudra nisem probala. želim pa ti povedat tole. če se ti pojavlja po ličnicah in nosu rdečica so to najbrž popokane kapilare. pojdi h kozmetičarki da ti to preveri. in če je tako je fajn uporabljat kakšen serum za to. meni afroditin zelo pomaga. v tem primeru moraš uporabljat izdelke za občutljivo kožo, piling načeloma zelo redko...u glavnem posvetuj se s kozmetičarko. noben puder tega ne bo čist prekril.

clock-img

11.02.2008, 11:05

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Hejla, ponavadi ima Vichy vedno testerje, vprašaj v lekarni in ga preiskusi na prvo roko. Drugače pa sem že imela Vichy-jeve pudre, ampak mi niso bili nikoli všeč, preveč se težko nanašajo, pa še učinek maske dajejo - premalo diha koža.
lp

clock-img

17.02.2008, 15:24

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Sem ga provala v lekarni, je ful ful gost, ne zdi se mi pa nič posebnega. farmacevtka je rekla, da kakšnih povratnih inf. od uporabnic še nima, ker so ga ravno začeli prodajat!

clock-img

17.02.2008, 22:56

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

sem ga probala, tester. obljublja veliko, med drugim tudi naraven videz. ja, naraven videz my ass! sem bila kot voščena lutka. rdečico pa najbrž res skrije.

v glavnem: ne bi kupila nikoli.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.02.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sem ga probala, tester. obljublja veliko, med drugim tudi naraven videz. ja, naraven videz my ass! sem bila kot voščena lutka. rdečico pa najbrž res skrije.

v glavnem: ne bi kupila nikoli.

Potem pa hvala lepa za tak puder.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem