cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novo cepivo ploti klopnemu meningitisu za otroke

clock-img

21.03.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

Posredujem obljubljeno informacijo:
Danes so mi v Ljubljani na krovni organizaciji (kaj pa vem katerem zavodu) rekli, da je to novo cepivo sicer res že prišlo, da pa bo šlo še v testiranje in bo trajalo še ves maj, da bo prišlo do ambulant, kjer cepijo. Zato so mi svetovali, naj, če se želimo zavarovati že letos, otroka cepimo kar z dosedajšnjim cepivom. In to seveda čimprej, ker cepivo začne delovati po drugem ceplenju, ki pa je mesec in pol po prvem.

clock-img

21.03.2005, 12:40

clock-img

Anonimen

Hvala,še razmišljam :zmeden2:

clock-img

21.03.2005, 12:53

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Hvala, smo dogovorjeni za sredo, ko dobi prvo dozo.
Lp

clock-img

21.03.2005, 12:59

clock-img

buča

pencil-img

825

kok mora bit pa otrok star za to cepljenje?:zmeden:

clock-img

21.03.2005, 13:15

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Lenny, kam pa greste? Se je potrebno naročiti? Mo moramo našega ta malega obvezno zaščitit. Lani je od klopa, ki ga je dobil na našem dvorišču fasal borelijo.

LP

clock-img

21.03.2005, 13:17

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V Vita Novo, k Dovniku. Jaz sem poklicala, ker ne bi rada padla v čakalnico, ko bodo tam tudi bolani otroci. Je pa to naš izbrani pediater.
Lp

clock-img

21.03.2005, 13:20

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Lenny, hvala, to je pa bila brzina.:rozica:
Taveliko smo tudi mi peljali k Dovnikovi, ko je bila še na Studencih - mi hodimo k Babičevi.
Bom poklicala in vprašala

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem