writing-img

Novo leto 2007

clock-img

25.09.2006, 22:35

clock-img

facka

pencil-img

789

Zanima me, če imate že kaj v mislih novoletne praznike, kam se boste podali, hribi, morje? Mislim, da je potrebno že sedaj razmišljati, ker zadnja dva meseca je pretežno že vse zasedeno

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

25.09.2006, 22:40

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Midva boma šla še z enim parom po vsej verjetnosti v Beograd ali Prago.......Morm iti še v agencijo,da mal pogledam ponudbo.......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

25.09.2006, 22:42

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Midva bova letos PRVIČ domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2006, 22:45

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

močno upam, da letos ne bomo doma user posted image  je bilo lani dovolj user posted image  

upam, da jo bomo mahnili kam na smučarijo ali v tople kraje, moram prečekirat kako je s počitnicami letos user posted image

clock-img

26.09.2006, 00:29

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Letos bi šla nekam stran od vsega pompa, res uživat v dvoje. Razmišljama o kakšem malem mestecu v Avstriji ob kakšnem jezeru ali nekaj podobnega!!!

Lp,
Jackie

clock-img

26.09.2006, 06:33

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Rada bi šla v kakšno majhno gorsko vasico, da bi bil sneg, a žal bo realnost drugačna. user posted image
Doma bomo kot ponavadi, saj vedno ravno takrat šparamo za smučanje, ker gremo vsako leto januarja ali februarja v tujino na smučanje.

clock-img

26.09.2006, 07:01

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mi bomo po vsej verjtosti tudi doma, mene sploh nikamor ne vleče, najrajši sem doma, se zleknem v postejo, kadar hočemuser posted image .

clock-img

26.09.2006, 07:30

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Zame še vedno najlepše v hribih, v koči,če je še prava zimska idila je pa sploh čudovito.

clock-img

26.09.2006, 08:36

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Mi smo vsako leto doma in mi tako kar paše. Sicer pa pride en kup prijateljev, tako da nam ni nikoli dolgčas. Tudi letos bomo 90% doma. Sicer pa se nismo še o tem nič kaj pogovarjali.

clock-img

26.09.2006, 08:56

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Doma al pa pri kakih prijatljih. Vsako leto nekdo organizira domačo fešto - to je najboljša varianta. Jaz nisem za neke večdnevne zadeve za novo leto, 1. se najrajši zbudim v svoji lastni posteljici!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.09.2006, 09:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

Meni je najlepše doma.

Da bi šli kam, pa je brezveze, ker so cene navite do maksimuma.
Tako je recimo najceneje in ful lepo, ker ni gužve iti smučat tam 4,5 januarjauser posted image

Sva bila samo enkrat v enem velemestu za božič in sem skoraj znorela, ker je bilo toliko ljudi, da nisi mogel stopiti ne levo in ne desno.....jaz pa sovražim tako gužvouser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 26.9.2006 9:09:07 >

clock-img

26.09.2006, 09:50

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Verjetno bom kar doma z otroci (ali pa s prijatelji družinsko praznovanje), ker je moj v taki službi, da bo milijon procentno delal.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.09.2006, 12:29

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Za novo leto bom zelo blizu porodnišnice ali pa kar v njej. user posted image

Rok imam 31.12.2006!

Vsaj letos me ne skrbi, kje bom za silvestrovo.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

26.09.2006, 12:42

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

mi bomo za novo leto, kot že vsako leto do zdaj pri mojih starših ali pa doma....niti nimamo denarja (se mi zdi škoda 10...0 sit ali več za eno osebo dat za novoletni meni), niti me posebej ne vleče ven

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

26.09.2006, 13:18

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi bomo tradicionalno doma... Bomo imeli "večer odprtih vrat", pa kdor pride pride... user posted image

clock-img

15.10.2006, 11:37

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Midva boma pa šla letos kar v Budimpešto.Je ful zanimiva ponudba in ne predraga.Meni je najlepše ,če nisem doma.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

15.10.2006, 11:41

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi smo bili do zdaj tradicionalno doma, ne vem, morda bomo letos prvič naredili izjemo. Glede na avtocesto, ki omogoča priti v parih urah do Dalmacije, se bomo morebiti odločili tudi za kako tako varianto.

clock-img

15.10.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Kot vedno doma. Itak ima tastar 31.12 RD, tako da nismo nikoli sami. Pa tudi če bi bili. Najš se do nezavesti, se zlekneš na kavč, z  lahkoto počneš to, kar pravi Rosada tukaj http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1147311&mpage=1&#1147820 int ako naprej.

clock-img

15.10.2006, 12:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: primoza
do Dalmacije, se bomo morebiti odločili tudi za kako tako varianto.

Lepo!!

Ne pozabite se oglasit pri nas v Splitu user posted image .

clock-img

15.10.2006, 13:14

clock-img

jana26

pencil-img

288

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mi bomo tradicionalno doma... Bomo imeli "večer odprtih vrat", pa kdor pride pride... user posted image

Pri nas bo enako že tretje leto.

clock-img

15.10.2006, 13:24

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Drži, pošljemo decembra kako ZS. Seveda pa je zadeva še zelo v pred-načtovanju. Rad bi združil obisk Dalmacije z ogledom kakega od plezališč na tistem koncu npr. Omiša ali kaj podobnega.

clock-img

15.10.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

Ali pa Paklenice malo prej.

clock-img

15.10.2006, 13:31

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ja, tudi tam je precej znano plezališče, samo vprašanje, kako se da plezati ravno decembra. Običajno odhajajo v Paklo za majske praznike ali malo prej.

clock-img

16.10.2006, 07:39

clock-img

Anonimen

Po moje se pa kar da, ker višine itak ni take, da bi bilo velik snega, plezališče je pa itak taprvo čsito ob vznožju hribov. Ne vem, za probat je, lahko pa se pozanimam, če hočeš.

clock-img

08.12.2006, 19:02

clock-img

Anonimen

A zdej že kej bolj veste kako in kam za silvestra? Midva sploh ne veva kam.  Kakšna gneča tudi meni ne diši. Najraje bi bila v dvoje sama ali pa še z enima do dvema paroma. Do zdaj je bil na sporedu Bohinj pa sem se ga že malo naveličala, ker gremo tja za novo leto in potem še na smučarijo. Letos smučarija odpade, ker si nočem kaj nardit.
Za kakšne tople kraje mi je zdaj škoda denarja (študentka) tko da res ne vem kaj naj. Edina varianta je doma ampak nimava pa še vsega opremljenega tako da nimamo kaj počet. No kaj naj?
Dejte kak nasvet?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem