cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novoletna voščila

clock-img

10.12.2007, 18:02

clock-img

benika

pencil-img

7793

Počasi se bliža čas, ko bo potrebno napisat kakšno novoletno voščilo.Ker se mi zdi fraza Blagoslovljen Božič in...... tako zelo zlajnana, bi bilo fino, če tule napišemo kakršnakoli novoletna voščila, pa mogoče prišparamo kateri kašno minutko, ki bi jo drugače porabila za iskanje primernega voščila.

lp

clock-img

11.12.2007, 08:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Oh vidim da so link ko sem bila še moderator tegale foruma na vrhu zbrisaluser posted image oz. odlepil pa toliko novoletnih voščil je bilo notri user posted image tako da ti ne morem pomagat ker iskat se mi pa ne da. sem pa ponovno razočarana kako se delo nekega moderatorja izniči user posted image

O pa sem vseeno našla in ne vem zakaj so tole odlepil na vrhu user posted image
NOVOLETNA VOŠČILA

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

11.12.2007, 08:26

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

..mal po netu pobrskaj, jaz sem včeraj, pa sem linke še od ringaraje najdla in tam lušna voščila....user posted image

clock-img

11.12.2007, 08:29

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

ja..je že puncica prpopala, to je to....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem