writing-img

Novoletne voščilnice

clock-img

18.11.2007, 14:25

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Bliža se božični čas in potrebovala bi nekaj idej, kar lahko delaš z otrokom. Kaj ste ve delale v prejšnjih letih?

clock-img

18.11.2007, 17:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem kupila ene nalepke in jih je tamala limala na voščilnice.

clock-img

18.11.2007, 19:01

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Midva narediva vzorce na pisan šeleshamer in sicer s prstki. Potem pa poiščem lepe datajle jih izrežem in nalepim na voščilnice.
Za novoletni čas bom poskusila z bleščicami. 

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

18.11.2007, 20:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi rišemo z gel kuliji in dodamo še bleščice.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.11.2007, 12:23

clock-img

Noel

pencil-img

344

Pri nas smo naredili odtis roke z rdečo in belo tempera barvo, tko da izgleda kot božiček. Narisali smo potem še oči in usta. (prsti so pobarvani z belo barvo, dlan tudi, le zgornji del dlani je rdeč in palec, konica palca pa spet bela) A je razumljivo?
Lansko leto pa smo naredili odtis stopala in napisali nekaj v tem stilu:
Sezula sem nogavičko, da bi Božiček mi vanjo darilo pripravil. In, ko mamica in tati se ravno pripravljala sta, da vam voščilo pripravita sem na vizitko stopila in odtis tam pustila. Naj to vas ne moti, saj drugače se podpisati ne znam, a vseeno same lepe želje za vas imam. Bodite veseli, imejte se radi,...

Nekaj v tem stilu.

clock-img

19.11.2007, 13:51

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Pri nas smo naredili odtis roke z rdečo in belo tempera barvo, tko da izgleda kot božiček. Narisali smo potem še oči in usta. (prsti so pobarvani z belo barvo, dlan tudi, le zgornji del dlani je rdeč in palec, konica palca pa spet bela) A je razumljivo?
Lansko leto pa smo naredili odtis stopala in napisali nekaj v tem stilu:
Sezula sem nogavičko, da bi Božiček mi vanjo darilo pripravil. In, ko mamica in tati se ravno pripravljala sta, da vam voščilo pripravita sem na vizitko stopila in odtis tam pustila. Naj to vas ne moti, saj drugače se podpisati ne znam, a vseeno same lepe želje za vas imam. Bodite veseli, imejte se radi,...

Nekaj v tem stilu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra ideja. kaka slikca mogoče?

clock-img

19.11.2007, 15:06

clock-img

Noel

pencil-img

344

clock-img

19.11.2007, 18:48

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=20288&asortType=3&apage=1

Mislim, da bi moglo delat.

super idejauser posted image user posted image

jaz sem lani dobila eno,
ki mi je bila ful všeč:
verz je bil napisan na prvi strani v obliki smrečice z zlatim svinčnikom na temno podlago

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem