writing-img

Novoletne zabave in večerje-kako naj se oblečem?

clock-img

30.11.2007, 13:15

clock-img

Anonimen

Športno elegantno mi najbolj sede - bolj športno kot elegantno, če sem bolj natančna.

Kako naj se oblečem, da bom dobr izgledala? Predlogi, linki, slike,....prosim. Aja, moje slike so pa v albumu (kar se postave tiče)

clock-img

30.11.2007, 13:45

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz vedno za kaj takega oblečem 3/4 hlače al pa do kolen,škornje,gor pa kakšen puli al pa majčka,je lepo in športno elegatno,tut letos bo kaj takega zbrala.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.11.2007, 13:59

clock-img

Anonimen

hmm coffee tvojo postavo sm vidla sm iz nosečniških slikc sm vsen predvidevam da si visoka pa suha...
jt bi dala gor ene temne oprijete kavbojke pa ene ql gleznarje s petko uzgori pa eno tuniko oz.pulovrček na v, pa kkšn ql nakit..

clock-img

30.11.2007, 15:17

clock-img

Anonimen

Ce je tvoj podpis res (kar malo dvomim user posted image ), potem se jaz na tvojem mestu ne bi tlacila v kake hudo opirjete kavbojke, po moznosti na korencka user posted image  ž

Ce si visoka, so 3/4 hlace kul, ce nisi, potem ne, ker pomanjsajo.

Drugih idej pa nimam, nisem prevec rada oblecena sportno .. user posted image  Razen jazz hlac, seveda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem