writing-img

Novoletni klub-otok Korčula

clock-img

01.10.2008, 06:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdrav punce!

Je mogoče bila katera kdaj z agencijo Relax na novoletnem klubu kje.Zasledila sme njihovo ponudbo 27.12-2.01 z busom na otok Korčula,5xall paket z silvestrsko večerjo in zelo zabavnim programom po zelo,zelo ugodni ceni.

Ker z mojim vsako leto nekam za silvestra odrinema sma se kar odločila,da letos grema pa z Relaxom na Korčulo,leta 2003 sma pa bila z Iliriko turizem za 5 dni v Dubrovniku in je bilo nepozabno lepo upam,da bo tudi tokrat tukaj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

29.10.2008, 19:14

clock-img

bilbo

pencil-img

200

Za novo leto ne bi nikoli šel na Korčulo, nimaš kaj za počet. Vzemi Rim, je toplo in veliko za videt.

clock-img

29.10.2008, 19:32

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Hvala!Sma se odločila itak drugače,ker so bile že pred mesec dnevi vse sobe zasedene.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

30.10.2008, 23:10

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pred mesec dnevi

pred mesec dnevi? user posted image

ja, na korčulo ali kaj podobnega pa tudi jaz ne bi šla za novo leto..razen če bi bila družba res zelo zelo zabavna user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem