writing-img

Novost pri otroškem dodatku

clock-img

09.01.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

Sicer še iščem ta člen zakona, kajti očitno mora biti to nekaj novega, ampak vseeno - v vednost in/ali opozorilo:

Pri določitvi višine otroškega dodatka se ne upoštevajo več samo dohodki, ki so obdavčeni (torej plače, pokojnine in podobno), temveč tudi VSI TRANSFERNI DOHODKI, prejeti od MDDSZ oz. CSD, kar pomeni, kratko in jedernato - prejete DSP se upoštevajo!

Zdaj iščem pa logiko... ko in če jo najdem, dobite razlago.

clock-img

09.01.2008, 19:47

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Logika: država špara.user posted image user posted image

clock-img

09.01.2008, 19:51

clock-img

Anonimen

To pa nisem podvomila. user posted image  Lahko bodo rekli, da se je standard Slovencev zvišal, ker izplačujejo manjše otroške dodatke. user posted image

clock-img

09.01.2008, 20:49

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Druga logika: Baby boom, otrok je dost, dejmo hiter mal nazaj vzet.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

10.01.2008, 11:13

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Druga logika: Baby boom, otrok je dost, dejmo hiter mal nazaj vzet.

Mislim, da je to to, po eni strani jamrajo da je Slovencev vedno manj po drugi strani pa starši nastradajo

clock-img

10.01.2008, 11:50

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

Res ne razumem... pa saj otroški dodatek je bil že zdaj tako minimalen... lansko leto sploh nisem oddala vloge. Prvo leto sem imela skoraj najvišjega, ker sem imela res minimalne dohodke. Ampak tisto je bil zgolj drobiž. Ja, ravno opomoči se ne morešuser posted image . No, pa očitno se je zdelo državi, da nam da preveč. Ja, potem pa za tiste zmanjkuje, ki se kopajo v šampanjcuuser posted image

Amor Omnia Vincit

clock-img

10.01.2008, 13:54

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Men so pomoč od socialne ki sem jo prejemala v letu 2006 že poleti 2007 šteli kot dohodek in jasno da sem bla konec koncev  pol full bogatauser posted image , pa so mo znižali otroške.Hvala bogu da imam delo ampak zarad teg abom še ob pšol otroških v 2008user posted image .

Bo že, s ene obremenjujem več s tem.user posted image

clock-img

10.01.2008, 14:32

clock-img

karmy

pencil-img

2530

user posted image user posted image user posted image DSP se ne šteje kot dohodek... kere budale

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

10.01.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Po novem zakonu SE štejejo kot dohodek vsi transferni dohodki, vključno z DSP-jem. Budale gor ali dol - tako je.

clock-img

11.01.2008, 21:33

clock-img

Anonimen

No, ja... pa pravijo, da je šel otroški dodatek gor za 8,4%... zakaj neki?... Najprej ga znižajo, ker ti DSP upoštevajo kot dohodek - in ko potem na tem prišparajo, se pa začnejo bahat, da so ga pa zvišali za 8,4%... aha... pozabjo pa povedat, da so ga prej znižal za npr. 15%.... BANDA!!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem