writing-img

Novosti pri prehodu hrvaške meje

clock-img

06.06.2008, 09:38

clock-img

Anonimen

tako,pa so popustili pritiskom javnosti iz tujine.
Hrvati so preklicali prepoved nošenja čez mejo,mesa in mesnih izdelkov ter mleka.Po novem se lahko nese čez mejo količino za en obrok.Vsaj to.
In tisti famozni obrazec za prehod meje mladoletnim osebam,ki niso v spremstvu staršev je tudi spremenjen.namreč sedaj velja le potrdilo,ki se ga dvigne na občinskem uradu(tam kjer se dobijo pasuši in osebne)
Tako kot nekoč,ko smo šli po listke,če je naš otrok šel na primer na izlet v tujino s šolo in smo priskrbeli posebno dovolenje,poleg potnega lista.

clock-img

06.06.2008, 10:09

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Se pravi en obrok na osebo al kako? Joj, me znajo tile Hrvati razjezit, ampak kaj čem, če sem pa zaljubljena v njihovo obalo.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

06.06.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Se pravi en obrok na osebo al kako? Joj, me znajo tile Hrvati razjezit, ampak kaj čem, če sem pa zaljubljena v njihovo obalo.

Ja ne vem kaj oni smatrajo en obrok.jaz si predstavljam tako.Če nas je pet v vatu,pol za vsakega en liter mleka,pa en zrezek8to je že pet zrezkov)Al pa kilo mesa za golaž za vseh petuser posted image user posted image
To je zato,ker so našli kat 100 kil mesa v vatobusu slovaških turistov.

clock-img

06.06.2008, 10:14

clock-img

lukec

pencil-img

2260

user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem