writing-img

Nripavost

clock-img

07.02.2005, 08:21

clock-img

puri

pencil-img

2171

Mi smo imeli 3 dni vročino, nato pa so se včeraj pojavile pikice, ki so danes še bolj vidne.....če se ne motim, je to šesta bolezen, ane:zmeden2:

Skrbi me pa, ker je že od včeraj ves hripav,....ko se joka ali hoče spušati kakšne glasove, ima čist hripav glas:(......zdej pa ne vem kaj to pomeni:zmeden:........kaj ve mislite, a ste imele že kdaj tak primer, da je bil dojenček hripav (star bo 7 mesecev)
Je tudi bolj siten, ni še čisto taprav po obnašanju,....skrbi me sploh, ker so ti virusi, ki otrokom hrope in težko dihajo.....upam, da to ni kaj povezano:zmeden:

Že v naprej hvala za odgovore!

clock-img

07.02.2005, 08:24

clock-img

puri

pencil-img

2171

Aja, prejšnji dan, ko še ni bil hripav, je skos spuščal ene glasove, ker mu je blo zanimivo,......a bi bil mogoče lahko to vzrok, tako kot pri odraslem, če prav dolgo pojemo na glas ali vpijemo in smo potem zjztraj skoraj brez glasu:zmeden2:

clock-img

07.02.2005, 09:51

clock-img

Anonimen

A vročine pa nima več?

clock-img

07.02.2005, 10:02

clock-img

puri

pencil-img

2171

Ne, vročine že drugi dan nima več, od takrat, ko so se pojavile pike!

clock-img

07.02.2005, 10:22

clock-img

Anonimen

Potem pa verjetno res ni nič hujšega. Ti pa svetujem, da danes, ko je normalni delavni dan, vseeno pokličeš pediatra in povprašaš, kako je s tem. Ti otročki so še tako majhni, da bi jaz raje tako naredila. Mogoče je pa vseeno kaj povezano, kaj pa veš.

clock-img

07.02.2005, 11:32

clock-img

puri

pencil-img

2171

Splišni, hvala ti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem