writing-img

Nuby

clock-img

03.07.2007, 15:03

clock-img

taček

pencil-img

93

Hojla!

Ali ima katera izkušnje z znamko Nuby?

LP

clock-img

03.07.2007, 15:07

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo njihov magični lonček in 100% ne poliva,res je zakon,pa cenovno ugoden,za ostale stvari pa ne vem.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.07.2007, 15:12

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo imeli njihov lonček na slamico in je bil res super. Ni tekla niti ena kapljica.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.07.2007, 16:33

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz sem pa že prej kupovala stekleničke in sedaj magične lončke. Zelo zadovoljni.

clock-img

04.07.2007, 12:22

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

uporabljamože od začetka, in smo zadovoljni...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

06.07.2007, 10:33

clock-img

taček

pencil-img

93

Katero stekleničko ste pa uporabljale za novorojenčke? Včeraj sem sicer kupila eno, pa me zanima, če je prava, ker nikjer ne piše, da je za novorojenčke! Ima pa uni cucelj, ko lahko izbiraš pretok!

clock-img

06.07.2007, 10:35

clock-img

taček

pencil-img

93

Zakaj pa ni zraven slikiceuser posted image user posted image user posted image !
Bom pa tako probala: http://images.baby-center.si/06/0012/0002/imgBigArticle_156635.jpg

clock-img

06.07.2007, 15:43

clock-img

valči

pencil-img

2344

Ja takšno stekleničko sem imela pri hčeri,oz. cucelj je bul isti,steklenička pa pisana.Je pa cucelj bil super,ko sem jo hranila z mlekom,v katerega sem dala kosmiče.In sicer zvečer je dobila takšen obrok.In če sem ji dala Aventov pretočni cucelj,mi je pol manj pojedla,ker je trd.Od Nuby cucelj pa je mehek in je super,je tako rada pila in mislim,da je bil pretočen.

Sedaj za tretjega pa se še odločam,je imela katera stekleničke Nuby od novorojenčka dalje,je tudi flaška za čaj?Ker Avent sem pri obeh imela od začetka,sedaj pa mislim,da ne bo Avent,bom videla,kaj mislite ostale.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem