writing-img

Nudlni

clock-img

24.01.2006, 15:19

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ali ima katera kak dober recept za nudelne (rezanci za na juho). Meni ne ratajo tako kot bi morali. So kar sivi in ne vlečejo se tako dobro, kot bi se morali. Pa jih delam iz domačih jajc. Ali je moka tudi pomembna in kakšna?

LP

clock-img

25.01.2006, 11:11

clock-img

Anonimen

Več jajc ko uporabiš,boljši so. Meni je tudi posivelo,pa se mi zdi zato,ker so bila jajca tako žalostno bela,namesto rumen ,rumen, rumenjak Najbrž je to krivo?A so vaša domača rumena,če jih hranijo-kokoši z koruzo?Na policah trgovin je en kup mok.
Ne vem no poskusi z najbolj fino za pecivauser posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 25.1.2006 11:14:11 >

clock-img

25.01.2006, 13:37

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Jajca imam domača z rumenimi, skoraj oranžnimi rumenjaki (imam putke doma), tako da bo izgleda kriva moka. Bom poskusila s tipom 400, mogoče pa bo bolje.

Lp

clock-img

25.01.2006, 14:25

clock-img

Anonimen

Poskusi pa poročaj!!!Da še jaz probam narest.

clock-img

26.01.2006, 09:10

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ostra moka mora bit!!!
Pol kile moke in štiri do pet jajc...to je vse. Testo je super tud za raviole, torteline, lazanje!!!

clock-img

26.01.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

Zdej si me pa rešil dvomov.V spominu mi je ostalo od otroštva,da je moja babi uporabljala moko,ki je bila pod prsti bolj groba,Ampak nisem bila sigurna.
Jaz sem jih sicer delala z navadno tip 500.
Dobro je vedeti!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem