cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nuhalna

clock-img

19.11.2005, 10:49

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Moja kolegica je v 11 tednu nosečnosti in me je prosila če vas vprašam, če katera ve, če z nuhalno lahko ugotovijo otrokov spol???
Hvala

clock-img

19.11.2005, 10:59

clock-img

Anonimen

Lahko, vendar odvisno, kako je otrok obrnjen in velikokrat je nezanesljivo. Skoraj gotovo se vidi na morfologiji v 20. tednu.

clock-img

19.11.2005, 12:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pušenjak pravi, da se da ugotoviti z 90% natančnostjo, kar pa se meni zdi malo pretiranouser posted image , glede na izkušnje prijateljic in znank. V tej starosti sta penis in klitoris enako velika, razlika pa se vidi v naklonu. Verjetno je veliko odvisno od tega, kako dobro se vidi to območje. No, za našega fantka je bilo takrat rečeno, da bo mogoče punčkauser posted image

clock-img

19.11.2005, 15:47

clock-img

Anonimen

Meni je dr. Strahova, pri kateri sem bila, rekla, da se tako zgodaj spol lahko vidi samo pri zelooo suhih nosečkah, sicer pa ne.

clock-img

19.11.2005, 16:48

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem bila tudi pri dr. Strahovi na nuhalni, pa sem ji rekla, da naj mi ne pove spola. Pa je rekla: "Pa pišuka, zakaj se vedno pri tistih, ki nočejo vedet spola, tako lepo vidi?!" In to že v dvanajstem tednu. Je pa res, da sem precej suha (no, vsaj bila sem). Pa lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

21.11.2005, 07:33

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Jaz pa nisem ravno suha, pa mi je Dr.  Strahova tudi že napovedala spol na NS.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem