writing-img

Nuhalna svetilna s koncestijo

clock-img

20.11.2009, 10:37

clock-img

Ursussss

pencil-img

3

Pozdravljenim,
prosim za pomoč, iščem kje v naši Sloveniji se lahko opravi pregled nuhalna svetilna na napotnico??? Vsi pravijo, da so samoplačniški... A ima kdo kakšne izkušnje s tem???
Hvala hvala hvala.
Pozdrav
Ursussss

clock-img

20.11.2009, 10:39

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Nuhalna je sampolačniška, ker je to presejalni UZ pregled narejen na željo nosečnice.

clock-img

20.11.2009, 10:51

clock-img

nizy

pencil-img

1993

NS na napotnico delajo samo v Ljubljani , mislim , da v porodnišniciuser posted image , s tem , da moraš dobiti napotnico od svojega G na osnovi družinskih dignoz npr. invalidnost  itd.,,,

clock-img

20.11.2009, 11:19

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

a ni tako da lahko nuhalno opraviš pri kateremkoli ginekologu, ki to pač izvaja, le da si v primeru, če imaš napotnico, pač oproščen plačila. Meni so vsaj tako rekli. Naslednjo nuhalno, kadarkoli pač že to bo, bom opravila pri isti ginekologinji kot do sedaj, samo z napotnico in pač ne bom plačala.

clock-img

20.11.2009, 11:32

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz sem imela NS leta 2006 na napotnico. Moja G, ki je tudi porodničarka je takrat dajala napotnice za preglede.

clock-img

20.11.2009, 11:51

clock-img

Ursussss

pencil-img

3

Hvala, hvala, hvala...
klicem v Lju. Ja, naceloma je samoplacniska, za vse, ki smo starejse od 35 let pa dobimo napotnico... To zdaj imam in se mi zdi "neumano", da bi placevala, ze tako je vseh stroskov prevec...
Javim, kaj uredim.
Pa pa
Ursussss

clock-img

20.11.2009, 12:43

clock-img

Poloncka

pencil-img

13

na napotnico lahko nuhalno praviš zagotovo v ljubljanski in postojnski porodnišnici.

l.p.

clock-img

23.11.2009, 09:36

clock-img

Ursussss

pencil-img

3

Uspelo, naročena v ljubljanski porodnišnici. Za vse, ki boste rabli pregled nuhalne svetilne na napotnico je tel 01 522 61 10.
Lp
u.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem