writing-img

Nujmo rabim pomoč!!!!

clock-img

27.11.2007, 08:36

clock-img

Anonimen

Prosim ,če mi kdo pove ali je to grozilno pismo:Oziroma bom napisala samo del tega.Lepo prosim za vaša mnenja.   user posted image        Kolikokrat mi rečeš pejt,samo kam boš pa šla??? Končno sem se pozanimala ,čisto o vsem.Po toliko letih vem kaj hočem.Če ne gre drugače,bomo pa tako.Sicer bo hudo za vse nas,ampak če se res ne da nič spremeniti,je pa že čas ,da gremo v drugo smer.In to ko praviš ,kam bomo pa šli...,se da marsikaj,samo če se pozanimaš.In ni res da vzamejo otroke,če nimaš prihodkov.Sicer ne bomo tako razkošno živeli,ampak saj si lahko tudi z manj srečen,se ti ne zdi???Res po velikem razmišljanju sem prišla do tega.Sedaj pa ti povej kako naprej.    A je to za vas grozilnouser posted image   hvala ,ker ste me brali in nudili pomoč.user posted image

clock-img

27.11.2007, 08:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Koliko se da iz tvojega posta razbrati je bolj poslovilno pismo z obrazložitvijo. Je pa res, da nisi napisala vsega, tako, da lahko stavki,vzeti iz konteksta pomenijo čisto nekaj drugega....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.11.2007, 08:42

clock-img

Anonimen

Ko sem to prebrala imam občutek, da je to kot poslovilno.user posted image

clock-img

27.11.2007, 08:43

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni ni grozilno...samo kot je rekla predhodnica....je samo izsek pisma. Gledati je treba celoto.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.11.2007, 08:46

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Ne, ni - sej ni nikjer zapisana nobena grožnja za ogrožanje varnosti drugega.

clock-img

27.11.2007, 08:47

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ne zgleda grozilno user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

27.11.2007, 08:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Napiši še kak stavek več s pisma - predvidevam, da je še kak. Po tem sodeč ni grozilno pismo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.11.2007, 08:49

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Ja to je bolj poslovilno pismo, neke obupane ženske...

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

27.11.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

Bom dodalauser posted image :        Ampak glede na vse,da te boli k
.,da ti je vseeno,ne verjamem ,da boš sploh kaj razmišljal!Škoda da je šla še ena družina narazen,ker je nekdo trmast in misli da je vse tako kot reče.Pa ni verjemi ,da ni.Prosim ,da razmisliš,in če se ti da ,da se o tem pogovoriva kot civilizirana človeka ,brez drtja. to je še dodatek ,in to je to.user posted image

clock-img

27.11.2007, 08:53

clock-img

Anonimen

Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi.Sicer bi pa ti najbolje pomagal odvetnik.user posted image

clock-img

27.11.2007, 09:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi

Bi rekla isto. Grozilno pismo pa ni, ker prosi, da se na lep način pogovorita.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.11.2007, 09:05

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Kot se meni dozdeva ,je to res še zadnji klic k spravi

Bi rekla isto. Grozilno pismo pa ni, ker prosi, da se na lep način pogovorita.

Točno to!

clock-img

27.11.2007, 09:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni nič ne deluje, da bi bilo grozilno. Pa je avtorica pisma sploh prepirčana, da ga bo tisti, kateremu je namenjen, sploh preblal? Ali je vse pisanje brez veze?

clock-img

27.11.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Ga je prebral,in se s tem počuti ogroženega ,da mu bom vzela otroke...user posted image

clock-img

27.11.2007, 09:15

clock-img

srki

pencil-img

9222

Verjetno je samo razburjen, besen in vse vidi kontra, ne kot vidiš situacijo ti, ampak samo negativno. Poskušajta na lep način, na štiri oči.

clock-img

27.11.2007, 09:22

clock-img

Anonimen

Napisala se ga zato ,ker se z njim ne da pogovarjati brez drtja.Zato sem pa pisala ,da bi mu mogoče moje besede ,prišle do živega.Ker če se pogovarjava o teh stvareh ,sem vedno jaz kriva in usrana za vse.Aja ,pa še rekel je ,da bo to potrdil vsak odvetnik ,da je grozilno pismo.user posted image user posted image Meni se ne zdi no,ampak če se greva grdo igrico ,ali lahko to kakorkoli uporabi proti meni.user posted image user posted image ,.Moj namen ni bil takšen,ampak res še zadnji klic ,da nekaj spremeniva ,kot je ena rekla.

clock-img

27.11.2007, 09:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Napisala se ga zato ,ker se z njim ne da pogovarjati brez drtja.Zato sem pa pisala ,da bi mu mogoče moje besede ,prišle do živega.Ker če se pogovarjava o teh stvareh ,sem vedno jaz kriva in usrana za vse.Aja ,pa še rekel je ,da bo to potrdil vsak odvetnik ,da je grozilno pismo.user posted image user posted image Meni se ne zdi no,ampak če se greva grdo igrico ,ali lahko to kakorkoli uporabi proti meni.user posted image user posted image ,.Moj namen ni bil takšen,ampak res še zadnji klic ,da nekaj spremeniva ,kot je ena rekla.

Ma kaj mu sploh pišeš pisma, če še njih izkorišča proti tebi. Pol že veš, da ne želi nič spremenit ali izboljšat. Pa reči, da nisi tak neumna, da bi komu v pismu grozila in da bi kaj takega prej storila v faco, je večji filing. Kr reči mu to.

clock-img

27.11.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

Zame to pismo ni grozilno ampak prej ena normalna razlaga.....glavo pokonci in pogumno naprej, če si prišla tako daleč, da si se odločila za ta korak, gotovo ni zastonj.....srečnouser posted image

clock-img

27.11.2007, 12:09

clock-img

Teya*D.

pencil-img

391

To je še zadnjič na lep način povedano, da še obstaja možnost, da se še kaj reši...ne vidim nobene grožnje.

clock-img

27.11.2007, 12:18

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Niti sledi o kaki grožnji!

Strah ga je , da bo izgubil tebe in otroka, zato te hoče s tem prestrašit in preprečit tvoj odhod. Bodi brez skrbi, da je to dejanje iz obupa, dejanje slabiča, ki vleče zadnje karte. V primeru, da ga bo dal odvetniku, se bo samo osmešil.

lp in srečno

clock-img

27.11.2007, 12:18

clock-img

SIJA

pencil-img

137

bravo ti!
da si se postavla zase!
Brez slabe vesti, če nimaš kam so tu še materinski domovi.
VSE NAJ!user posted image user posted image

clock-img

27.11.2007, 13:17

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ma kaj mu sploh pišeš pisma, če še njih izkorišča proti tebi. Pol že veš, da ne želi nič spremenit ali izboljšat.

Točno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.11.2007, 15:51

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Jaz tu ne vidim nobene grožnje. Je samo razlaga situacije in povabilo k pogovoru in rešitvi težave.
V tem pismu samo on vidi grožnjo. In to je, da več ne bo tako kot je bilo. Ne bo več vse po njegovo. Boji se tvoje samostojnosti, ker je sam slabič in je bil močan samo dokler je imel občutek, da ima vsaj nekoga pod kontrolo. To pismo lahko brez skrbi pokaže odvetniku, lahko pa si ga da v okvir in si ga vsak dan prebere, mogoče mu bo potem kapnilo, da je zamudil zadnji vlak.

Vse dobro ti želim,
Silvya

clock-img

27.11.2007, 20:48

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Skoraj vsaka ženska bo tako pismo razumela kot klic obupanega na pomoč, pa skoraj vsak moški bo tako pismo razumel kot grožnjo, oz. takega pisma moški sploh ne razumejo večinoma, nimajo pojma, kaj sploh ženska od njih hoče, zakaj jih žali, izsiljuje, kaj vem kaj še vse si mislijo. Različni smo. Vsekakor pa moški niso narejeni v isto smer kot ženske. Če bi se ti hotela s partnerjem pogovoriti, bi morala to vsekakor storiti na drug način:
1. možnost - z dejanji, konkretno nekaj izvedi, naredi
2. možnost - zelo konkretno bi mu povedala, dala natančna navodila, kaj hočeš, vendar hkrati zelo prijazno in to, če hočeš kaj doseči seveda, v trenutku, ko se je pripravljen pogovarjati take reči

Moški večinoma na vsako obliko izsiljevanja reagirajo popolnoma drugače, kot bi na takole čustveno izsiljevajne reagirala katerakoli ženska. Niti malo se jim ženska ne smili. Jezni so, da to počne. Reagirajo užaljeno, zmedeno, skregajo se totalno, prav nihče pa ni po takem pismu pripravljen nekega strašnega sodelovanja. oni se ne ustrašijo na tak način kot ženske. Njihova prva misel je ponvadi napad ali beg, pogovor ne spada sem notri v prvi vrsti. Za nekaj doseči pri moških to ni bil ravno pravi način, kaj pa vem.

clock-img

27.11.2007, 20:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Skoraj vsaka ženska bo tako pismo razumela kot klic obupanega na pomoč, pa skoraj vsak moški bo tako pismo razumel kot grožnjo

Jaz sem tud tega mnenja. Moskemu ce ne zavijes v vato, se bo vedno pocutil ogrozenega. Pa se je ce je v vato... kaj sele tko!?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem