writing-img

Nujno!!!

clock-img

06.03.2008, 07:44

clock-img

Anonimen

Včeri sem pozabila vzet KT. Kaj naj zdej? Bo dovolj, če ga pač ven vzame preden mu ....?

clock-img

06.03.2008, 08:02

clock-img

Anonimen

upam da si jo hit vzela kuj k si spomnla. mislm da od 1x pozabit še ni neke panike!

clock-img

06.03.2008, 08:02

clock-img

Anonimen

Ne, ni dovolj, da mu pride zunaj, ker lahko že prej kakšen semenček uide. In tudi eden je dovolj, ane user posted image . Uporabljajta kondome. Saj verjetnost za zanositev je zelo majhna, je pa vseeno.

Poglej v navodila, kaj ti piše glede pozabljene tabletke, sicer pa vazameš pozabljeno čim prej in potem nadaljuješ do konca tabletk kot običajno. Vsaj  pri mojih tabletkah je veljalo, da če pozabljeno vzameš v roku 12-ih ur, zaščita še vedno velja.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 6.3.2008 8:03:35 >

clock-img

06.03.2008, 08:49

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

V navodilih vse piše, al si jih že vrgla, ka si mislila, da se tebi že ne bo to zgodiluser posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

06.03.2008, 09:55

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

če jo vzameš v roku 12 ur od časa, ko si jo pozabila vzet, ni panike. Drugače pa bi jaz na tvojem mestu uporabljala do naslednjega ciklusa kondom ...

clock-img

06.03.2008, 12:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

jaz sem jo tudi pozabila, pa sem jo vzela šele naslednji dan, zanosila zaradi tega nisem.

clock-img

06.03.2008, 15:39

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

IZVIRNO SPOROČILO: srki

jaz sem jo tudi pozabila, pa sem jo vzela šele naslednji dan, zanosila zaradi tega nisem.

ti ne, marsikatera pa.

clock-img

06.03.2008, 16:50

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Če si nekje na sredini ciklusa - se pravi 14 dni po zadnji menzi bodi previdna, saj imaš O, če pa ne, pa ni panike zaradi 1 tabletke. Saj lahko v mesecu zanosiš samo 1-2 dni.
Pa jutri vzami novo in bo vse OK.

clock-img

06.03.2008, 17:42

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Če si nekje na sredini ciklusa - se pravi 14 dni po zadnji menzi bodi previdna, saj imaš O, če pa ne, pa ni panike zaradi 1 tabletke. Saj lahko v mesecu zanosiš samo 1-2 dni.

menza = menstruacija?
O = ovulacija?
Sej te teme že kake pol stletja niso več tabu, da bi šifrirali besede, ali pač?

Ja, v navidilih bi moralo pisat glede pozabljene tablete.

clock-img

06.03.2008, 17:51

clock-img

Anonimen

Daddy, niso to šifrirane besede, ampak okrajšave. Če greš pogledat npr. teme v forumu Želimo si novega člana, je tam vsaka druga beseda menstruacija. Pa komu se ljubi to dolgo besedo pisat tolikokrat? In smo si uporabnice RR-ja omislile okrajšave user posted image . Smo praktične, tako lahko odgovorimo na več sporočil user posted image .

clock-img

06.03.2008, 18:30

clock-img

daddy

pencil-img

2574

O, stupid me user posted image  ..... no hvala za razlago user posted image .

clock-img

06.03.2008, 18:58

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Daddy, sem mislila, da tudi pri teh temah poznate okrajšave. Pardon. Se bom drugič bolj potrudila in napisala na gooooolgooooo. Kdaj pa je bila menstruacija in ovulacija tabu????user posted image user posted image user posted image   To je pa ena najbolj naravna stvar na svetu kar jih obstaja.

clock-img

07.03.2008, 07:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

menza = menstruacija?
O = ovulacija?
Sej te teme že kake pol stletja niso več tabu, da bi šifrirali besede, ali pač?

Ja, v navidilih bi moralo pisat glede pozabljene tablete.

Ti daddy pa imaš včasih res čudne izjave,tok da ne vem kaj naj si mislim....user posted image

clock-img

07.03.2008, 12:46

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ti daddy pa imaš včasih res čudne izjave,tok da ne vem kaj naj si mislim....user posted image

najbolš nč ..... v takih primerih me ni resno za jemat user posted image .

clock-img

08.03.2008, 23:57

clock-img

suzana1

pencil-img

6

jaz je tudi nisem vzela pa ni nič

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem