writing-img

Nujno-Quinny-kje se dobi nova zračnica

clock-img

07.07.2005, 12:08

clock-img

a&m

pencil-img

158

Imamo Quinnya 3xl comforta in je šla zračnica k vragu.Probali smo jo zaflikat pa ne gre, je čist znucana.Ker so v Baby centru tok:zmeden:, da se ne da dobit nove zračnice, mogla bi celo gumo tja nest, pa čakat do 1 tedna da popravjo:zmeden2:.Mi gremo pa naslednji teden na morje in valda nujno rabim voziček.

Sem tok:(:(:(:hudicek:

V glavnem, a kera ve kje lahko kupim novo zračnico za Quinnye??????

Vem, da je pred časom ena spraševala neki o tem!!!

Hvala

clock-img

07.07.2005, 12:52

clock-img

a&m

pencil-img

158

Smo že zrihtal, sem čist pop... in nazaj v Bc klicala in bo serviser eno založil.

Sam so pa res smotani, v trgovini že cel teden nimajo niti ene na zalogi.:hudicek:

Sam, da dobimo jutri novo zračnico.:)

clock-img

09.07.2005, 11:40

clock-img

Anonimen

Aha, si že zrihtala. Ok, pol ni panike.

Jst sem pred časom spraševala...sem menjala plašče pri vozičku. Madonca, saj je skor tko, kot avto -zimske, letne gume :)-:)-:)-

Sem pa morala vzet nazobčene plašče, ker gladkih vsaj en mesec ne bo na zalogi. :zmeden2: Sem tud bla kritičn glede tega:grrr:

No, sam da ste zrihtal:bravo:

clock-img

11.07.2005, 11:47

clock-img

atek

pencil-img

15

V servisu koles. resno. Otroška kolesa (nekatera) imajo isto velikost, pa še veliko ceneje je kot original. Pa takoj dobiš, če bolj lepo pogledaš ti jo bodo še zamenjali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem