writing-img

Nujno-kako najhitreje očistiti nosek

clock-img

09.03.2007, 00:10

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Ima katera nasvet, kako čim hitreje in temeljito odmašiti zamašen nosek, se mi zdi, da fiziološka nič ne pomaga???

clock-img

09.03.2007, 00:13

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

najprej veliko fiziološke, nato pa s pumpico Narhinel ven potegneš smrkelj.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

09.03.2007, 00:15

clock-img

magnolija

pencil-img

214

ne morem mu je not vlit, ker ma tak zamašeno, da vse nazaj ven priteče, s pumpico potegnem tolk kaj je tak na poti ven.globje mu pa ne gre odmašit.Kdaj lahk dobi benil ali operil?

clock-img

09.03.2007, 00:21

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Ne vem sicer kakšno pumpico imaš, ampak s pumpico narhinel sigurno ven spraviš vse smrklje

operil naj bi dajali otrokom šele po 1 letu, vendar jih v bolnici dobijo otroci tudi prej.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

09.03.2007, 07:55

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Zaprita se v kopalnico. Zamaši vse odtoke in spusti vročo vodo. V sopari ostanita nekaj časa in nosek se bo vsaj toliko "odtajal", da se ga bo dalo malo očistit.

Lahko pa skuhaš kamelice, jih posoliš, potem pa se z user posted image  sklonitanad lonec in to vdihavata. Učinek bo enak. Samo moraš pazit, da se ne poparita.

Jaz imam sicer tisto električno pumpico, je res super!

Cvetim...

clock-img

09.03.2007, 10:05

clock-img

Natti

pencil-img

130

Fizološka fino našpricaj- res velikooo in potem s pumpico ven. Mi tud včasih inhaliramo. Dam vodo na štedilnik, notr par kaplis Fitobalm in nad posodo cca 50 cm visoko skupak toiščiva glavice in takrat se nosek odmaši, Vendar ga fino drži, da ti ne rukne posodice in pride no nesreče. Pri majhnemu to gre, pri večjemu pa pod dežnik in inhalirat. Smešno, a za otroka zelo zabavno.

Jaz sem pa najsrečnejša mamica treh sončkov!!!

clock-img

09.03.2007, 16:05

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz imam tudi včasih tako zabasan nos, da niti pihnit ne morem.Če je tako zabasan nosek bo pomagala edino savnauser posted image .   Kamilice in sol zavri in inhalirajta. Jaz se vsedem z malo v naročju na stol, na tla pa dam pisker. Čez čas se bo kar vlilo iz noska. Potem pa fajn ven potegno s pumpico. Z narhimelom ali z električnim, ker z navadnim ne boš nič ven spravla. Pa probaj s kremo Baby luuf, dobi se v avstriji, so not eterična olja in fajn diši in odpre dihalne poti. Mislim, da tudi pri nas nekaj podobnega obstaja od Fitobalm in Bebival (mariborske lekarne) je tudi sedaj nekaj takšnega naredil, sem vidla reklamo.

Gremo veselo.

clock-img

10.03.2007, 09:54

clock-img

Clody

pencil-img

578

Nabavi si ta velko fiziološko in mu jo špricaj kar z injekcijo!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem