cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno - ledvička na UZ

clock-img

13.09.2006, 21:33

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Pozdravljene!

Danes sem imela UZ in je gin. ob eni ledvički zasledila liso, za katero pa še ne more nič rečt, kaj bi lahko bilo. V petek imam ponovni UZ in bomo videli, če bo potrebno it v Ljubljano na UZ.
Rekla je sicer, da je možno, da ima v črevesju zrak in se vidi ta lisa od zraka, mene pa le mičkeno skrbi. Upam, da ni nič resnega in bo v petek vse OK.
Je imela katera takšen oz. podoben problem.

user posted image user posted image user posted image user posted image Prosim, pomagajte!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2006, 09:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne bi vedela, kaj je to, ti pa držim pesti, da je vse OKuser posted image . Javi, kaj ti bojo rekli.

clock-img

14.09.2006, 10:38

clock-img

Evina

pencil-img

75

Ojla

Tud jest sm imela podoben problem. Z vsakim pregledom sem imela več vode v ledvici. Na koncu že za 7 cm. V času nosečnosti ti ne morejo nič naredit. Edino, če je proti koncu že res preveč boleče, ti sprožijo porod. Vendar je to redkost.

Jaz sem morala čim več pit (3 l na dan), jedla sem Buscopan tablete (mislim, da niso nič pomagale), ležala sem na drugem boku kot je bila poškodovana ledvica, pa ne bodi preveč dolgo v enem položaju čez dan (sedenje, ležanje, stanje, hoja...).

Se da zdržat. Razlog za to pa je, da mi je "plod" pritiskal na sečevod. Po porodu je bilo pa vse OK.

Naj ti čim hitrej mine nosečnost in uživaj kolikor lahko. Pa ne kompliciraj, ker ni tako hudo, kot se sliši.

LP

clock-img

14.09.2006, 13:29

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Evina, res da tega nisem napisala, ampka na otročkovi ledvički je zasledila senco. Ja, še en dan je pred mano, da vidimo kako in kaj.

Vam vsekakor sporočim, kako bo jutri

LP

clock-img

14.09.2006, 14:47

clock-img

Evina

pencil-img

75

Petra,

oprosti, očitno se nisva prav razumeli. Upam, da bo z user posted image  vse v najlepšem redu. Pa lepo nosečnost še naprej.

LP

clock-img

15.09.2006, 16:53

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Pozdrav!

Danes na UZ ni bilo nič bolje, tako da grem v ponedeljek spet in najverjetneje tudi naslednji teden v Ljubljano. Danes sta bila na UZ dva ginekologa in oba sta mnenja, da je najverjetneje ta lisa črevo, ampak za vsak slučaj bom šla še v Lj.

SAmo, da ni nič kaj resnega. Ledvička je v mejah normale, tako da otroček ni v žiljenjski nevarnosti.

Kaj več pa v ponedeljek, ko bom vedela, kako so se odločili.

LP

clock-img

16.09.2006, 00:39

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Petra, upam, da bo vse OK. Javi v ponedeljek. Pa da bi tale vikend čimprej minil, hudo je takole v negotovosti.

clock-img

16.09.2006, 09:22

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Ja, Jančika, res je. Upam, da bo vikend res hitr naokol. Se slišimo

clock-img

16.09.2006, 20:07

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Petra-v 32 tednu so isto rekli moji kolegici, v eni ledvički so videli neko liso al cistouser posted image , potem je šla v LJ na UZ, kjer pa je rekel G da pri se to rado pojavi pri fantkih(kaj pa ti pričakuješ?) in naj bi izginilo do poroda-in res je! Dobro opravi!

clock-img

17.09.2006, 11:05

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Eva, tudi jaz pričakujem fantka in grem najverjetneje že ta teden na UZ v Ljubljano. Upam, da bo res vse dobro, ker me počasi ta negotovost, ko ne veš za kaj pravzaprav sploh gre, ubija.
Jutri imam še en UZ pri svoji gin, potem bomo pa videli.

LP

clock-img

21.09.2006, 19:17

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Pozdrav!

Končno sem prišla do datuma, da grem na UZ v Lj., in sicer jutri. Upam, da bo vse OK in da so skrbi odveč. Vam jutri napišem kaj več.

Držite pesti

clock-img

21.09.2006, 19:28

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2006, 10:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2006, 19:32

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Malo z zamudo vam sporočam, da je blo na UZ vse bp. Res se vidi črevo, kot so že pri nas predvidevali. Zdaj bom vsaj mirna, da res ni nič hudega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem