writing-img

Nujno klomifen

clock-img

13.02.2007, 22:29

clock-img

amor real

pencil-img

939

Živjo!

Ker je moj ginekolog odsoten prosim za nasvet! V ponedeljek zvečer (12.2) sem samo na papirju opazila da je bil papir rahlo user posted image . Danes je user posted image  že bolj opazna (tudi na vložku). Klomifen moram začeti jemati 3. dan. Kdaj naj po vaših cenjenih izkušnjah začnem jemati klomifen jutri v sredo ali v četrtek? Kaj štejem obarvan wc papir za prvi dan user posted image  ali ne? Hvala punce! Moram pa jemati od 3. do. 8. dne po 2 tableti na dan.

Dolgo časa sem vas prebirala kot anonimna in res hvala vam za vse, ker sem se ob prebiranju veliko naučila.

Samanta

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.2.2007 22:39:50 >

clock-img

14.02.2007, 07:00

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Po moje bo četrtek tisti pravi 3. dan.
LP

lana38

clock-img

14.02.2007, 07:36

clock-img

Anonimen

Zadnjič je ena punca napisala, da se M šteje takrat ko je tampon premočen. Tudi meni so G rekli, da se šteje takrat ko se ti vlije oz če imaš bolj šibke takrat ko se ti pojavi rdeča kri na vložku. Rjavi izcedki se ne štejejo za prvi dan. Jaz bi potem rekla, da ponedeljkov dan, ni prvi dan, amapk je torek. Se pravi tako kot je lana rekla, bo četrtek 3 dan in začneš s klomifenom. V bistvu pa se glede klomifena ne rabiš preveč sekirat, če zgrešiš kak dan, ker se klomifen jemlje lahko tudi 2 dan, 3 dan, ali celo 5 dan. vso srečo in čim manj živćkov

clock-img

15.02.2007, 22:21

clock-img

amor real

pencil-img

939

Hvala za odgovore!
Dobila sem mojega ginekologa na gsm in mi je rekel naj štejem za prvi dan user posted image , ko je vidno na vložku.

lahko noč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem