writing-img

Nujno pomoč...KT!!!

clock-img

11.08.2012, 07:57

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Letos sem drugič rodila, prvo menstruacijo sem dobila 7 tednov po porodu, imela sem 2 redni menstruaciji na 26 dni, potem sem se odločila za KT Cerazette, polno dojim, pojedla sem eno celo škatlo, ker pa se nisem dobro počutila, sem z njimi prenehala. Kdaj lahko pričakujem naslednjo user posted image ?????

clock-img

11.08.2012, 08:08

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Ponavadi je prve 3 mesece malo reakcije na KT (vmesne krvavitve,napihnjenost,slabost,...)Škoda,ker si tako hitro nehala.M boš pa dobila ko jo boš user posted image Ene jo takoj,enim se malo zamakne....Če te ne skrbi da si noseča potem ni panike pa lepo počakaj.

clock-img

11.08.2012, 19:14

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Nujna pomoč user posted image
ne vem kak naj bi mi vedeli kdaj naj bi dobila M . Ko jo boš ,boš čutila in videlauser posted image

clock-img

12.08.2012, 16:17

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pač zanima me, glede na to, da dojim in sem imela 2 redni menstruaciji po porodu, zdj sm pa nehala po eni porabljeni škatli, menstruacije pa ni... očitno se mi je zdj vse zmešalo ali kaj???user posted image

clock-img

12.08.2012, 16:31

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pač zanima me, glede na to, da dojim in sem imela 2 redni menstruaciji po porodu, zdj sm pa nehala po eni porabljeni škatli, menstruacije pa ni... očitno se mi je zdj vse zmešalo ali kaj???user posted image

Nemogoče user posted image Draga divans, ne boš verjela, ampak v navodilih za uporabo vse piše. Sploh pa ne vem, kako lahko pri cerazette pričakuješ nekaj rednega, če že s temi KT ni nujno, da bo M sploh redna - na to te je zagotovo opozoril/a G in piše v navodilih za uporabo. Če si jih po kakšnem naključju izgubila, so prosto dostopna na internetu. Kdaj boš pa dobila M pa ne more vedet nobena RR-jevka, žal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem