cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno potrebujem nasvet

clock-img

16.02.2008, 09:25

clock-img

M1987

pencil-img

656

Čao user posted image  Kako ste mi kaj? Imam neki problem. Odločam se za izdelavo omare po meri - mogoče na drsna vrata ali navadna. Problem je v tem, da imamo zelo visok strop in mara sega visoko v višavo. Ali poznate koga, ki poceni izdeluje omare, kje ste vi kupovali oz. naročali, ali je potrebno svetovanje in izračun postavitve tudi plačati? Lepo se imejte  in hvala user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

16.02.2008, 09:30

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Izi mobili je fajn firma in mislim da tudi Arkont dela omae po meri. jaz bom najbrž vzela v Ikei, ker imajo tudi fajn izbiro. Višine omar imajo do 236centi.

clock-img

16.02.2008, 09:36

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Izi je fajn, samo ni lih pri ta      cenejših. 

clock-img

16.02.2008, 18:10

clock-img

katjes

pencil-img

530

Meni najboljše in najbolj zanimive vgradne omare imajo v ACRON-u.
Pa tudi glede plačila se lahko dogovoriš!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

16.02.2008, 18:37

clock-img

silvya

pencil-img

1770

ACRON! Ni ravno ful poceni je pa kvaliteta. Jaz jo imam že dobra 3 leta, pa je v stanju kot, da bi bila narejena včeraj. user posted image

clock-img

16.02.2008, 18:57

clock-img

Anonimen

Vgradne omare Hobby - tudi malo dražje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem