writing-img

Nujno rabim recept za kislo zelje in pečenice

clock-img

03.11.2006, 13:58

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Sem totalna ne-kuharica. Kako se naredi kislo zelje (kaj vse moram dodat, kak dolgo kuhat) in pečenice (jih prej skuham? kako dolgo?potem pa v pečico? za kako dolgo)

Najlepša hvala in ne se mi smejat user posted image user posted image user posted image moja specialiteta je pire in špinača user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

03.11.2006, 14:03

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kislo zelje zaliješ z vodo,tolko,da je pokrito,jaz ga po potrebi malo solim,dodam kumino,lovor,kako zrnje popra in kuham kake 3/4 ure.Pečenic ne kuham samo popečem,tudi kake pol ure bo dovolj.Potem kuhano zelje prepražim na maščobi,ki je ostala od peke pečenic,njam,njam.

clock-img

03.11.2006, 14:06

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

user posted image user posted image sto krat hvala, letim kuhat!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

03.11.2006, 14:07

clock-img

muha1

pencil-img

666

H kislemu zelju dodaj par brinovih jagod. Naredijo poseben okus user posted image
Pa dober tek!

clock-img

03.11.2006, 14:37

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst pečenice skuham prej pol jih pa spečem na olju na plinu.

Zelje pa kake pol ure kuham v vodi, pol pa odcedim pa malo operem pod tekočo vodo in cedilniku, potem pa dam malo masti z ocvirki vsujem zelje pa žlico moke, vegeto, poper, zaćimbe malo vode pa dušim

clock-img

03.11.2006, 14:42

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz tudi pečenice malo pokuham-kakih 10-15 minut, potem pa jih na hitro opečem v ponvi, tako da so lepo rjave...
Zelje pa tako kot darjatimci...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

03.11.2006, 14:47

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: muha1

H kislemu zelju dodaj par brinovih jagod. Naredijo poseben okus user posted image
Pa dober tek!

Ja zdaj bom še v gozd hodla, ja user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem