writing-img

Nujnost dveh avtomobilov

clock-img

23.08.2005, 15:46

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Vem da smo že debatirali o avtih- a mi iskalnik ni nič najdu torej,.....

Kako prakticirate doma z avti? Ali imaste vsak svoj avto? Odvisno je res od potrebe, službe, okolja in seveda lahko izbiramo med cenovnimi razredi.

Res ti je slabo, ko moraš registracijo plačat, a ko lahko kam greš je pa fajn da se vsedeš in ne kombiniraš otrok na bus pa caknpak,.....

Na kakšen način ste pripravljene investirat v avto? A je to le prišpran denar, ali kredit, kombinacija? Ali se splača šparat neki let za avto al pač daš neki več za obresti- seveda če ne kopuješ avto za več kot 1-2 mio?

Uspešno in varno vožnjo vsem mamicam in izpolnitev želja tistim ki bi rade imele svoj avtoček na dosegu roke.

clock-img

23.08.2005, 16:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Moj prvi je bil na kredit za tri leta. Tega ni več, zato pa zdej samo še avto na keš. Imava vsak svojga, ker so pač take potrebe. Če je keš za registracijo v roki se plača, drugač se pa to vzame na obroke. Simpl k pasulj. Vse v meji zmogljivosti.8)

clock-img

23.08.2005, 16:39

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

vsak svojega - nujnost :) si drugače sploh ne predstavljam :zmeden2:

clock-img

23.08.2005, 16:51

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Meni se zdita dva avtomobila skoraj nuja. Sem ravno v fazi kupovanja (no novembra) in bo delež v gotovini, nekaj pa seveda kredita:(

clock-img

23.08.2005, 16:55

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

tudi midva vsak svojega - jaz malo novejšega, ki je tudi za na morje... on pa staro kripo tolko da ma za na šiht. drugače si ne predstavljam - en bi moral hodit peš, in ta en bi verjetno bla jaz :grrr:

clock-img

23.08.2005, 17:05

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Midva imava enega in bo tako srednjeročno tudi ostalo. Ni kake posebne potrebe - živimo v (majhnem) kraju zaposlitve enega od naju. Drugi je istočasno odgovorna oseba za nakupe.

Za vse ostale prilike pa je nesmiselno omenjati, ker jih lahko letno človek prešteje na preste ene roke.

clock-img

23.08.2005, 17:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.08.2005, 17:58

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

2 pr bajt...brm brm ;)

clock-img

23.08.2005, 18:46

clock-img

Anonimen

Mi imamo cel vozni park: en avto, eno kureto, en star kombi in en nov motor.

clock-img

23.08.2005, 20:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Midva mava vsak svoj avto, ker sva oba veliko na cesti - jaz vsak dan vsaj v LJ in nazaj, moj pa dela povprečno 80.000 km letno. Je pa res, da je pri njegovem avtu 80% vseh kilometrov plačanih, tako da je en avto tudi precejšenj delež zaslužka naše družine.

clock-img

23.08.2005, 20:23

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Midva imaav enega..prej sva imela vsak svojega,pa sva potem prodala,pa kupila enega.Kaj bo pa drugo leto,ko bom šla spet na šiht,pa bomo še vidl.:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem