writing-img

Nuk magični lonček

clock-img

04.05.2006, 10:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

A prodajajo kje samo pokrovček oz. nastavek za lonček? Tamala ga je z zobki čiiist zdrsala, pa ne bi glih vse skup kupvala, če majo kje samo ta del. user posted image user posted image  

clock-img

04.05.2006, 10:28

clock-img

Anonimen

Poglej v Mullerju!!!! Mogoče pa imajo.

clock-img

04.05.2006, 10:33

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne vem kaj točno misliš user posted image
Če misliš na plastični pokrov, potem ne vem.
Če pa misliš tisti del ki ga da otrok v usta, pa se ga da kupiti. Saj naj bi ga itak menjal na 3 mesece. Sigurno ga dobiš v DM.

clock-img

04.05.2006, 10:44

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Oj!

Če rabiš belega (ta mehkega) ti ga jaz odstopim, ker našemu ne potegne kako je treba pit.

LP Tina

clock-img

04.05.2006, 13:26

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

V DM-u (blizu Rimske ceste) sem videla, da prodajajo po dva "livčka" v kompletu (trda ali mehka).

Pri aventu je dobro to, da je vse sestavljivo. Livčki pašejo v bel plastičen nastavek, kamor vtaknemo dudo, to pomeni, da sploh ni treba kupovati magičnih lončkov, saj vse skupaj paše na navadne stekleničke.

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

05.05.2006, 12:53

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Če pa misliš tisti del ki ga da otrok v usta, pa se ga da kupiti. - TOČNO to mislim, ja! No, super. Bom šla v DM pogledat, ker pri nas na Vrhniki itak nč nimajo user posted image

Tinatona-mi mamo roza barve, sicer to nima veze...samo ne vem če prav misliš? user posted image  Če pa je to tisto ta  pravo, potem bi bilo pa super! user posted image  

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem