writing-img

OČKA ZRAVEN PORODA???

clock-img

13.01.2007, 21:03

clock-img

metka84

pencil-img

74

Mene pa zanima  , če je lahko očka zraven poroda kljub temu , če nisva hodla v šolo za starše???user posted image user posted image user posted image

Ta prava nagajivka

clock-img

13.01.2007, 21:08

clock-img

til

pencil-img

574

V Lj je lahko samo mora plačat nekaj več kot tisti,kateri so hodili v materinsko šolo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

13.01.2007, 21:29

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image na jesenicah je tud lahko.Ne vem pa če je kej za doplačat-moj ni nič plačal,ne vem pa kako to

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

13.01.2007, 21:36

clock-img

metka84

pencil-img

74

KOLIKO PA JE ZADOPLAČAT?? NAMREČ RODILA BOM V MB

Ta prava nagajivka

clock-img

13.01.2007, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.01.2007, 21:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

V MB ni nič za doplačat, če sem prav informirana.

Ne vem pa, zakaj tvoj mož ni hodil v materinsko šolo. Tam se med drugim tudi pove, kako poteka porod in predvsem, kako lahko ženske reagirajo oz. so čisto drugačne, kot jih partner pozna. Take stvari ni slabo slišati.

Poznam dva primera, kjer so(zaradi neobiskovanja šole) imele babice z atiji več skrbi in dela kot pa s porodnico samo.

Tu se začne zrelost in prevzemanje odgovornosti. PRi "malenkostih".

Moje osebno mnenje pač.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

Oče je lahko pri porodu tudi brez šole,tega mu nihče ne sme in ne more prepovedati

clock-img

13.01.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

Aja,z materinsko šolo plačaš cca 4 tisočakov ,brez nje pa par tisočakov več,okrog 6 tisočakov

clock-img

13.01.2007, 22:45

clock-img

lucika

pencil-img

2357

v mb bi naj bilo potrebno potrdilo o obiskovanju materinske šole. enega atija so na vratih v porodne ustavili, češ da ne more naprej, ker ni bil v šoli. moj je v šoli bil, vendar nobeden ni zahteval potrdila. tak, da....
brez partnerja ne bi sla na porod. je bilo mojih 36 ur kar mal predolgih, da bi bila sama:) ne se bat, ni tak grozno ko se čuje:)

clock-img

13.01.2007, 22:49

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Jaz sem prosila za potrdilo in ga dobila, kljub temu, da zaradi službe ni mogel obiskovati materinske šole. Se je dalo zmenit.

clock-img

13.01.2007, 22:59

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ne vem pa, zakaj tvoj mož ni hodil v materinsko šolo. Tam se med drugim tudi pove, kako poteka porod in predvsem, kako lahko ženske reagirajo oz. so čisto drugačne, kot jih partner pozna. Take stvari ni slabo slišati.

Poznam dva primera, kjer so(zaradi neobiskovanja šole) imele babice z atiji več skrbi in dela kot pa s porodnico samo.

Tu se začne zrelost in prevzemanje odgovornosti. PRi "malenkostih".

Se strinjam....

LP

clock-img

13.01.2007, 23:07

clock-img

Anonimen

Moj je bil, čeprav sva bila skupaj samo na predavanju o EA. Za ostala je bilo malo predaleč iz Splita prit. V porodnišnici za potrdilo niso vprašali. Je že zgledal resen očka user posted image .

Meni je pomembneje, da se o doživljanju poroda pogovorita med sabo, če je koga česa strah in zakaj ter kako bi reagirala v primeru morebitnega zapleta. To pri meni nosi večjo težo od papirja.

clock-img

13.01.2007, 23:47

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Tole s potrdili je mal zmedeno. Kaj res ne morejo uvesti nekega enotnega pravila za vse porodnišnice.

Kolikor vem iz izkušenj, v MB lahko partner spremlja porodnico samo z materinsko šolo in je seveda zastonj. Brez šole ni nič.
V SG pa  pa šole sploh ne rabiš, samo polnoleten mora biti partner. Pa plačaš 3 jurje. Tak da lahko tud poštarja pripelješ sabo.

clock-img

14.01.2007, 00:57

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Jaz sem bila prejšnji mesec na materinski v MB, Zdravstveni dom, pa ko je okoli krožil zvezek za podpisat prisotnost sem mojega tudi napisala, pa čeprav ni bil niti enkrat tam. Na koncu smo dobili potrdilo o obisku mat. šole, kjer sami vpišemo svoje ime in partnerja. Prazna črtica za ime je bila...Torej... če bom hotela bom ga napisala gor, nobenega preverjanja ipd. ni bilo. 
Aja, če potrdila ne bom uporabla, ti ga lahko dam... pa svoje in partnerjevo ime gor napiši, pa bo stvar rešena user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 14.1.2007 1:00:22 >

clock-img

14.01.2007, 07:29

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz sem decembra rodila v Mb in nihče ni vprašal za potrdilo. Sem pa rodila drugič (prvič na Ptuju) in mogoče zato ni nihče nič rekel. Pa saj ne komplicirajo tako, mislim da bo lahko vseeno zraven.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

14.01.2007, 07:33

clock-img

Anonimen

Jas sem tri otroke rodila v Celju in nikoli nisem bila v materinski šoli. Pri tretjem lani je bil moj zraven in vsaj pri nas ne zahtevajo potrdila, doplačilo je 4000 sit. Sem pa slišala da v drugih mestih zahtevajo ta potrdila, kar se mi zdi bedarija, zakaj nebi bilo vsepovsod enako.

clock-img

14.01.2007, 08:10

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Jaz pa sem rodila pred rokom, preden sem se sploh lahko vpisala v materinsko šolo. Pa je šel moj user posted image tja in jih prosil, naj mu pomagajo in povejo, kako se previja, kakšni so prvi dnevi z novorojenčkom, kaj lahko pričakujemo, kaj naju ne sme presenetiti,.... Pa mu je teta na materinski šoli povedala, da mu ne more pomagat, ker je ona samo za pripravo na porod, drugo so pa druge ženske, ki pa naj bi nastopile s predavanji v naslednjem tednu. user posted image
Malo je bil presenečen, je rekel, takrad je moja že doma, pa mali user posted image bo tudi moral biti že previt. user posted image user posted image user posted image   Tako je če si prehiter ! user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

14.01.2007, 09:03

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Če jih bosta lepo prosila, mislim, da ne bo problemov, ker bo očka zraven. Eni pač zaradi službenih obveznosti ne morejo v MŠ. Za plačati pa ni nič, kolikor sem jaz seznanjena... user posted image

clock-img

14.01.2007, 09:25

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

nič ne skrbi bo lahko zraven če pa te slučajno vprašajo po potrdilu reči da sta ga doma pozabila in reči da sta bila v materinski in ni panike!gre skozi verjemi sem delala tam in vem!
tako da ni panike!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

14.01.2007, 17:29

clock-img

metka84

pencil-img

74

Pozdravljeni!Hvala za vaše odgovore!Upam da ne bojo kaj kompliciraliuser posted image Pa zaradi službe ni mogel hodit!Kaj mene tud lahko naženejo ker nisem hodlauser posted image user posted image

Ta prava nagajivka

clock-img

15.01.2007, 13:43

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

metka84- user posted image  ,ta bi bila pa dobra da bi tut tebe nagnali...user posted image
jo jst sm rodila julija v lj. in moj je bil zraven,pa niso zahtevali nikaršnega potrdila niti o mat. šoli niti ne o plačilu....tako da ....

clock-img

15.01.2007, 16:53

clock-img

metka84

pencil-img

74

"najina pikica" ful lepe fotke v albumu.upam da bo vse v najlepšem redu.user posted image user posted image

Ta prava nagajivka

clock-img

15.01.2007, 17:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

V Ljubljani je možnost nekega hitrega kurza za bolj zaposlene očete, na tistega pa res ni težko iti. Vzame toliko časa kot dve kino predstavi.

clock-img

16.01.2007, 13:32

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Moram pripomnit, da sem šokirana glede plačila, če želi atek zraven!!!!!!!!!
Zakaj se pa mora sploh plačat? Komu gre ta denar? Res sem čist iz sebe!!
Saj vem da v tistem ti je vseeno samo....

clock-img

16.01.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Vzame toliko časa kot dve kino predstavi.

Ja, samo enim je tudi to preveč. Bistva so v "malenkostih", nekako tako kot pravi Marogica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem