cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oče - s.p.

clock-img

14.03.2009, 17:26

clock-img

Hator

pencil-img

756

Moj dragi je s.p., pa me zanima, kako je s koriščenjem očetovskega dopusta? Kje ga prijavi, ali mu država za te dni plača osebni dohodek, kako velik? Kaj pa gre pri njem v osnovo za otroški dodatek in vrtec?????

clock-img

14.03.2009, 17:55

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Njemu so plačani  prispevki za to obdobje oziroma mu za to obdobje ni potrebno plačati prispevkov. Drugače pa za otroške dodateke da podatke iz svoje dohodninske odločbe pod oznako dobiček iz davčnega obračuna.

clock-img

14.03.2009, 18:53

clock-img

katjes

pencil-img

530

Za prvih 15 dni očetovskega dopusta - očetu pripada za teh 15 dni nadomestilo. Potem pa mu še pripada 75 dni neplačanega dopusta. To pomeni, da mu za ta čas ni potrebno plačati prispevkov in samo zabeleži ure na obračunu prispevkov v bolniško nad 30 dni.
S.p, pa mora za čas ko koristi plačani in neplačani dopust predložiti na davčno upravo potrdilo iz CSD, kjer je razviden čas, ko mu ni potrebno plačati prispevkov!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem