writing-img

Očetovski dopust

clock-img

16.06.2005, 09:07

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Kako je z urejanjem očetovskega dopusta? Kdaj mora mož izpolniti obrazce in kdaj jih je treba oddati na CSD?

clock-img

16.06.2005, 09:22

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Takoj po porodu naj izpolnjene obrazce: Vlogo za to pravico, Potrdilo delodajalca o zaposlitvi, Izjava o varstvu otroka in Podatke o plači potrjene s strani službe nese na CSD. Vlogo mora oddati vsaj 1 dan prej, predno namerava koristiti ta dopust in tako.

Seveda mora vedeti in na vlogi specificirati, kdaj in kako želi izrabiti 15 dni oz. 11 dni po dnevih.

Izrabi jih lahko kadarkoli v času materinega dopusta, ostalih 75 dni pa do 8. leta starosti otročka.

pa-pa Mina1;)

p.s. / moj jih je koristil po dnevih, ki si jih je sam izbral, torej 11 delovnih dni

clock-img

16.06.2005, 09:34

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Najboljš, da gre po obrazce zdej in jih izpolne in poštempla pri delodajalcu, potem pa samo še dopolni ime in emšo otroka in odnese 1 dan pred nastopom tega dopusta na CSD.

clock-img

16.06.2005, 09:57

clock-img

žužu

pencil-img

620

kje se kupijo ti obrazci?
a dnevi se štejejo tudi sobota in nedelja?
hvala za odgovor:rozica:

clock-img

16.06.2005, 09:59

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Obrazce dobiš na CSD. Ja, žal se šteje tudi sobota in nedelja, zato je morda bolje izkoristiti po izbranih dnevih, torej 11 dni, v končni fazi pa pride nekeko enako.

pa-pa Mina1

clock-img

16.06.2005, 10:39

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Po dnevih je dobro dopust izkoristiti samo v primeru če pride med tednom kak praznik, ker se potem za toliko dni kolikor je praznikov dopust podaljša...

Lp
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.06.2005, 11:14

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem obrazce dignila takrat, ko sem tja odnesla vse za paket in porodniški dopust...prinese jih lahko pa šele po rojstvu otročka, ker rabi datum...2 dni tako dobi od firme, takrat pa še to odnese tja in ima še tistih 11 dni

aja, lahko si jih tudi sprintate z interneta, da ne hodite samo po to tja

clock-img

16.06.2005, 18:43

clock-img

valentina.

pencil-img

175

Pravljica, a si sigurna za tista 2 dni od firme, da pridejo zraven 11 oz. 15 dni očetovskega?

LP, valentina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem